23948sdkhjf

Skævt hus ødelagde byggedrømmen – så ringede han til Uretek

| Medlemsnyhed | Indrykket af Uretek

”Efter jeg havde fået bygget mit hus, opdagede jeg, at det var sunket 12 centimeter i den ene side."

Carsten Hansen var i en slem knibe, og Uretek kom på en opgave, der mildest talt var lidt ud over det sædvanlige. Carsten Hansen havde købt en grund med egen sø i Ebeltoft, og her ville han opføre et helt nyt sommerhus. Og først rådførte han sig med byggefirmaet.

”Inden byggeriet begyndte, bedyrede håndværksmesteren mig, at jeg ikke behøvede en boreprøve, da han ville lave en flydesokkel,” siger Carsten Hansen.

Men det holdt ikke. Jordbundsforholdene gjorde nemlig, at funderingen var helt utilstrækkelig.

Stod pludselig med skævt hus
Carsten Hansen konstaterede, at noget var helt galt med huset umiddelbart efter opførelsen. Han gjorde nemlig en ganske foruroligende opdagelse:

”Efter jeg havde fået bygget mit træråhus, opdagede jeg, at huset var sunket 12 centimeter i den ene side. Da håndværksmesteren ikke kunne gøre noget ved skaden, kontaktede jeg Uretek telefonisk.”

Det viste sig, at huset var opført på et område med meget blød jordbund. Derfor talte Ureteks projektleder med Carsten Hansen om de muligheder, der var for at udbedre skaden med efterfundering.

”I løbet af samtalen, fik jeg en god og grundig orientering om et eventuelt sagsforløb, og efter jeg havde fået en del oplysende materiale, takkede jeg ja til forløbet,” fortæller Carsten Hansen.

Få hele historien: Sådan fik Uretek oprettet Carstens skæve hus >>

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Uretek

Tværvejen 6
5580 Nørre Aaby
Danmark
Uretek

Send til en kollega

0.078