23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Trimble SX12 scanningstotalstation

Et enkelt kraftfuldt instrument - velegnet til måling af individuelle punkter i totalstationstilstand samt til 3D-scanning

Trimble SX12 scanningstotalstationen leverer højhastighedsscanninger, billeder i høj opløsning og præcise totalstationsmålingsdata - alt sammen med et enkelt instrument.

Kombinationen af den integrerede grønne laserpointer og det optimerede kamerasystem åbner nye anvendelsesmuligheder, især under vanskelige lysforhold.

Et enkelt kraftfuldt instrument som er velegnet til måling af individuelle punkter i totalstationstilstand samt til 3D-scanning. Det er nemt at afmærke punkter, selv når det er meget lyst, med den kraftige laser. Georefererede punktskyer optages under scanningen. Volumenmålinger, herunder en sammenligning af mål/virkelige værdier, kan udføres præcist og hurtigt.

Den grønne, fokuserbare laserpointer producerer den mindste laserplet i denne produktserie med kun 6 mm på en afstand af 100 m. Med et scanningsområde på op til 600 m kan der arbejdes over en lang række afstande. Vejlukninger kan undgås, omkostningerne reduceres og sikkerheden øges, fordi arbejdstagerne ikke behøver at bevæge sig ind i fareområder.

Scan vejkorridorer og detaljer i kryds som f.eks. vejbelægninger, luftledninger og vognbanemarkeringer. Optag linjer, mandehuller og armaturer med Prism.

Læs mere>>

SITECH Danmark A/S
Mossvej 9
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32763464
P nummer: 1015811419

Kontaktperson

LH
Laila Haupt
Back Office / marketing
+45 41314782 laila.haupt@sitech.dk

Send til en kollega

0.047