23948sdkhjf

Geberit opnår igen den højeste rating hos EcoVadis

| Medlemsnyhed | Indrykket af Geberit A/S

Sanitetsvirksomheden Geberit er for tredje år i træk blevet anerkendt for sit arbejde med bæredygtighed, og har endnu en gang opnået den højeste Platin-rating fra det uafhængige vurderingsbureau EcoVadis.

Den årlige EcoVadis-vurdering er blevet givet, og Geberit har igen i år placeret sig i top-1 % af alle virksomheder på tværs af brancher og lande. Geberit har tilegnet sig den højeste Platin-rating baseret på en vurdering af Geberits arbejde med bæredygtighed ud fra kriterier grupperet i fire hovedtemaer; miljø, arbejds- og menneskerettigheder, etik og bæredygtigt indkøb.

”Som en af de fremtrædende leverandører inden for sanitet, er det en stor anerkendelse at opnå en topplacering hos EcoVadis for tredje år i træk. Med over 100.000 virksomheder i deres database, understreger vores top-1 % rating, at vores arbejde med bæredygtighed skaber værdi både inden- og udenfor virksomheden," fortæller Bent Knudsen, direktør for Geberit Danmark.

Geberit har tænkt i mere miljøvenlige løsninger i over 30 år og ønsker at spille en førende rolle i overgangen til en mere bæredygtig sanitetsindustri. Allerede i 1990 udarbejdede Geberit sin første miljøstrategi og gennem årene har strategien udviklet sig til en omfattende bæredygtighedsstrategi, som i dag er en integreret del af Geberits kultur, der bidrager væsentligt til FN's Verdensmål for bæredygtig udvikling.

Mere gennemsigtighed for kunder og leverandører
EcoVadis blev grundlagt i 2007 og udfører globale vurderinger af virksomheders arbejde med bæredygtighed. I dag er EcoVadis en af verdens største udbydere af bæredygtighedsvurderinger med et globalt netværk af flere end 100.000 vurderede virksomheder.

EcoVadis udfører risiko- og performancevurderinger i mere end 200 brancher og 175 lande, som bidrager til større gennemsigtighed af virksomheders bæredygtighedspræstation og giver et sammenligningsgrundlag for både kunder og leverandører.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Geberit A/S

Lægårdsvej 26
8520 Lystrup
Danmark
Geberit A/S

Send til en kollega

0.093