23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DAV NORDIC leverer nu både træ- og stålbroer

DAV NORDIC har i underentreprise til MT Højgaard leveret en bæredygtig træbro til et større rekreativt område i Hvidovre. Broen er DAV NORDIC's første. Den er ny i sortimentet af produkter og løsninger til trafik og veje.

Egentlig skulle MT Højgaard som del af en vedligeholdelsesentreprise med Hvidovre Kommune reparere den gamle bro, men da nyprisen på denne bro var attraktiv, og vi kunne montere den på bare én dag, blev det løsningen” udtaler projektleder, Bendt Nielsen fra DAV NORDIC.

Bæredygtige og skridsikre broer

Træbroerne fås i mange størrelser og op i 9 meters længde. De er fremstillet af træ fra PEFC-certificerede skove og er skridsikre. Sidstnævnte er en meget stor fordel i forhold til de ofte spejlglatte og farlige gamle broer. Broen i Hvidovre er 6,5 meter lang, og et vigtigt parameter i forhold til at vælge den nye bro var også den hurtige montage. Havde man valgt at reparere den gamle bro, ville den  være afspærret i flere dage, og dermed ikke være tilgængelig for lokalområdet.  Den nye bro kan nu holde i mange år uden vedligeholdelse. 

DAV NORDIC har i en længere årrække leveret og monteret træautoværn fra franske Tertü til områder med særlig skøn natur og kan nu også levere og montere træbroer fra samme leverandør.

Kontakt DAV NORDIC på tlf: 29 44 61 02 eller bni@davnordic.dk for mere information.

Se vores andre projekter ud her.

DAV NORDIC A/S
Tietgensvej 12
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34991014
P nummer: 1003044557

Kontaktperson

TTH
Trine Tind Hugger
tth@davnordic.dk

Send til en kollega

0.062