23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CRH Denmark koncernen ansætter bæredygtighedschef

For at styrke CRH’s bæredygtige omstilling har koncernen ansat Camilla Dyring i en nyoprettet stilling som Bæredygtighedschef hos CRH Denmark. Camilla kommer fra et job som Markedschef, Bæredygtighed og Energi hos Sweco

BRED ERFARING OG DYB VIDEN
Når Camilla Dyring sætter sig i førersædet for bæredygtighed hos betongiganten CRH Denmark, kommer hun med en bred erfaring og skal fremadrettet drive den bæredygtige indsats til gavn for såvel samfundet, kunderne og virksomheden. 

Med mere end 14 års erfaring med bæredygtighed hos MT Højgaard og senest Sweco kommer Camilla med en stor erfaring og viden på området. Camilla er derudover autoriseret auditor i bæredygtighedscertificerings-ordningerne DGNB, LEED og BREEAM.


ØGET FOKUS PÅ BÆREDYGTIGHED
CRH Denmark er en væsentlig aktør inden for byggeriet i Danmark og har i mange år arbejdet med fokus på bæredygtighed. Med ansættelsen af Camille samles og styrkes indsatsen på området og målet er at sikre, at kunderne køber produkter, der er optimeret ud fra klimaaftryk, processer, teknologi og intelligente materialevalg. Det betyder, at der blandt andet arbejdes med nye cement-bindere, low carbon concrete, projektoptimering og fuld genanvendelse af restbeton for at minimere CO2-aftrykket på alle CRH Denmarks leverancer. 

 

_____________________________________________________

Kontaktdata til Camilla:
T. +45 7637 7980
cad@crhconcrete.dk

CRH Concrete A/S
Vestergade 25
4130 Viby Sjælland
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21474878
P nummer: 1004961428

Send til en kollega

0.078