23948sdkhjf

Webinar: Fremtidens indeklimakrav til møbler og inventar

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Indeklima Mærkning

Hvilke krav for kemisk afgasning til indeklimaet skal jeg forholde mig til som leverandør af eller rådgiver om møbel og inventar? Hvad siger lovgivningen og hvad vægter mest, når rådgiver og bygherre køber nyt?

Arbejder du med møbel- eller inventarprodukter eller rådgivning herom, så oplever du måske stigende krav og forventninger til produkternes klimapåvirkning og anden dokumentation. Men hvordan forholder det sig med sundheds- og emissionskrav ift. afgasning af kemi?

Det kan du blive klogere på, når Dansk Indeklima Mærkning inviterer til virtuel morgenstarter, som bl.a. inkluderer:

  • "Fem skarpe om afgasning" med laboratorieleder Helene Bendstrup Klinke fra Teknologisk Institut emissionslaboratorium. Hvad er afgasning og hvad kan vi forvente af EU-regulativer og standarder, kemikalielovgivning, sundhedskrav og samspillet med andre krav om bæredygtighed?

  • Et indblik i hverdagen hos CSR director Karen Cederkrantz fra Designa Køkken. Hvorfor giver det mening for forretningen at få et mærke for lave emissioner?

  • Et kig ind i projektkontoret hos bygherrerådgiver Marianne Fox fra COWI. Hvordan ser beslutningsprocessen ud, når der bestilles møbler og inventar til byggeprojekter, fx certificeret byggeri?


Tid og dato: 9. marts kl. 8.30-9.30

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding: TILMELD DIG HER


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Indeklima Mærkning

Gregersensvej 1
2630 Taastrup
Danmark
Dansk Indeklima Mærkning

Send til en kollega

0.142