23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Det miljørigtige undergulv til byggeri.

JP Erhvervsgulve med kontor i Horsens beskæftiger over 30 medarbejdere. Vi udfører i højeste kvalitet udlægning af undergulve i hele Danmark.

Politerm® BIO - Det miljørigtige valg til byggeri

JP Erhvervsgulve med kontor i Horsens beskæftiger over 30 medarbejdere. Vi udfører i højeste kvalitet udlægning af undergulve i hele Danmark.

Vi leverer et slidstærkt arbejde til en konkurrencedygtig pris i højeste kvalitet. Vi er stolte af at kunne tilbyde Politerm® BIO som er udviklet i samarbejde med BASF, EDILTECO, Danmarks Teknologiske Institut og Aalborg Portland A/S.

Det er det miljørigtige valg, som kan reducere CO2 aftrykket med op til 80% i forhold til standard EPS-produkter. Politerm® BIO er et ideelt valg for alle, der ønsker at minimere deres miljøpåvirkning, samtidig med at de ønsker en høj kvalitet.

Unikke fordele ved Politerm® BIO - fra tidsbesparelse til dimensionsstabilitet

Politerm® BIO er et bæredygtigt alternativ til Styropor® og har en unik trykstyrke, samt er klassificeret i brandklasse A2, S1 d0. Politerm® BIOs EPS-perler er fremstillet ved hjælp af BMB, hvor fossile råmaterialer, der kræves til EPS-produktion, delvist erstattes med vedvarende materialer såsom organisk affald og vegetabilske olier. Produktionsprocessen sparer værdifulde ressourcer og reducerer CO2-udledningen. Politerm® BIO har digital udskrift for hver eneste blanding.

Politerm® BIO er tidsbesparende og nemt at udlægge og transportere. Den er homogen og svinder ikke under påførings- eller hærdningsfasen. Deres termiske isoleringsevne gør dem til et ideelt valg for fundament og dæk eller andre anvendelser, hvor der er behov for let og/eller varmeisolerende beton. Via et unikt silosystem kan blandingsforholdet doseres præcist og sikre en ensartet, høj kvalitet - perfekt til pumpning med op til 8m3 i timen og kan pumpes op til selv de øverste etager. Den er selvudtørrende og gangbar efter ca. 24 timer. Som en del af vores kvalitetssikring, kan der fra blandingsstationen downloades data, som dokumenterer kvaliteten af blandingen.

 

INDLYSENDE FORDELE FOR BYGGERI OG MILJØ

  • Høj varmeisoleringsværdi og lav densistet
  • Garanterer konsistens og ensartethed af doseringer
  • Tidsbesparende – let at blande og pumpe
  • Nemt og hurtigt at påføre og transportere
  • Lavt cementindhold
  • Svinder ikke under påførings- eller hærdningsfasen
  • Dimensionsstabilitet over tid, så afretningslagene hverken revner eller udvider sig
  • Afprøvet og testet af bl.a. Teknologisk Institut
  • Unik trykstyrke og brandklasse

 

Kontakt os i dag for mere information om Politerm® BIO og hvordan det kan passe til dit projekt.

 Læs mere her.

JP Erhvervsgulve ApS
Sognegårdsvej 6
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38396889
P nummer: 1022165808

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047