23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ophængning af kloakrør og gulvisolering

Ophængning af kloakrør og gulvisolering under selvbærende terrændæk og etagedæk mv. Nemme, solide og prisbillige løsninger. Og så gør det heller ikke noget at de er gode for arbejdsmiljøet på byggepladsen.

I alt for mange år har der været dårlige løsninger eller slet ingen til ophængning af gulvisolering under terrændæk, samt ophængning af kloakrør under selvbærende gulve - det har vi nu nogle gode solide bud på - der vigtigst af alt, kan monteres af mennesker.

Kloakopstropningen var vores første produkt. Vi har bestræbt os på at give brugeren en så nem montagesituation som muligt, derfor skal der f.eks. ikke bruges værktøj til at samle vores kloakopstropning. Man får heller ikke kolde fingre fra stål o.lign. - produktet er udført i glasarmeret nylon der er behageligt at arbejde med, og har en stor styrke. Ved brug af vores kloakopstropning er der heller ingen problemer med at overholde afstandskrav til f.eks. armering i det selvbærende gulv - vores produkt er nemlig ikke varmeledende og kondensskabende, og kan derfor ligge knas med gulvarmeringen uden at skabe kuldebroer. 

Alt det ovenstående indbygget i vores kloakopstropning gør at man opnår en meget hurtig og sikker montage, og da produkter er langt billigere i indkøb end de rustfri systemer, er det en win win mht. tid og pris. Samtidig oplever vi glade brugere af vores produkt, der ikke skal slæbe på tunge byggekomponenter, ej heller skære fingrene på skarpe stålkanter, og i det hele taget får en meget nemmere arbejdsdag med vores produkter.

 

Gulvisoleringsskruen er vores sidste skud på stammen. Isoleringen under gulv skal naturligt ophænges under gulvet, når man opstropper kloakerne, da grunden er blød og sætter sig. Der har ikke været nogle rigtigt gode løsninger på dette, der var nemme at montere og sørgede for sikkert vedhold i den hvide isolering. Det har vi lavet et godt bud på, der med sit stejle gevind gør montage lynhurtigt og vigtigt: uden at fræse isoleringen i stykker. Vi har en udtræksstyrke af S80 Sundolitt på 42 kg!!!! Vi har udviklet lange bits hvorpå skruen bliver siddende til den er færdigmonteret, derved undgår man at bukke sig ved montage - man kan oprejst montere rigtigt mange i timen uden at få ondt i ryg og krop. (Montagehastighed min. 120 stk/time). Der skal kun bruge 2 stk pr. plade (1200x1200 mm) og derved opnåes et lavt forbrug (1,38 stk/m2) og en kæmpe besparelse i både indkøb og især i montagetid.

Så tænk vores produkter ind i jeres næste projekt, og få en god og solid og bygbar løsning til både kloaker og gulvisolering når du har blød bund i dit byggeri.

Tjek vores produkter ud på:  www.dbk-aps.dk

De bedste hilsner

Dansk Byggekomponent ApS

 

 

 

Dansk Byggekomponent ApS
Farum Gydevej 67
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40966331
P nummer: 1025276805

Kontaktperson

Henrik Pommergaard Hansen
PARTNER/SALG/UDVIKLING
+45 2272 2200 hph@dbk-aps.dk

Send til en kollega

0.047