23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Jönsson afleverer 36 ungdomsboliger

En eksisterende bygning blev til moderne ungdomsboliger på Amager

36 ungdomsboliger på spaniensgade 7 bliver et frisk pust til unge, der vil bo på Amager, ikke langt fra Lergravsparken metro og dermed kun et stenkast fra indre by. Jönsson har forestået etablering af de 36 boliger i tre etager med tilhørende kælder, udenomsarealer og fællesrum på adressen, der netop er blevet afleveret.

Som en Fugl Føniks har lejlighederne rejst sig af en eksisterende bebyggelse på grunden, hvor der også er lavet 113 m3 fælleshus og cykel/skralde skure mod nord. Det samlede boligareal er på 1.196 m2 med i alt 439 m2 bebyggelse. Med en bygningshøjde på 15 meter, rejser bygningen sig mod himlen, fint placeret med et fælles gårdareal på ca. 600 m2. Samtlige boliger består af 1 værelse, 1 køkken/alrum, 1 wc-rum og 1 bad. 

I stueetagen er der indrettet 8 boliger med franske altaner, heraf 2 handicap venlige lejligheder med lidt større badeværelser og handicapvenlige adgangsforhold – direkte fra terræn.

På første og anden sal er der indrettet 10 boliger med egen opholdsaltan på hver etage, mens man på tag-etagen har indrettet i alt 8 taglejligheder med kviste og franske altaner.

Et udvendigt trappetårn på bygningen er beklædt med strækmetal, og fungerer som flugtvejstrappe for samtlige lejligheder. Se billeder og læs mere om projektet her Spaniensgade

Lejlighederne er bygget og leveret i samarbejde med JMC Group og er netop blevet afleveret til Apex Property ApS, som er bygherre.

Jönsson Entreprise A/S
Nærum Hovedgade 2
2850 Nærum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK62534117
P nummer: 1012862551

Kontaktperson

MF
Mette Friis
mfr@jonsson.dk

Send til en kollega

0.062