23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Asbest er farligt, men håndteret forkert er det farligere.

Derfor skal der altid være styr på asbesten i nedrivningsprocessen.

Men hvor svært kan det lige være at rive huse ned, og skal vi virkelig uddannes til at håndtere asbest, PCB og andre miljøfarlige stoffer? 

Christian Husted fra Learnmark deler i denne video ud af sin store viden og erfaring omkring vigtigheden i, at vi som nedrivere får de rette kurser og uddannelse, så vi har fuldkommen styr på, hvordan vi behandler miljøfarlige stoffer. 

Christian kommer med nogle meget væsentlige pointer, så det er helt klart værd at se hele videoen, der kun varer lidt over 3 minutter. 

HR-chef Gitte Wandahl fra Kingo fortæller, at nedrivning er en kompliceret proces. Uddannelse og kompetenceudvikling er vigtigt for Kingo, så vi kan sikre arbejdsmiljøet både for os selv og ikke mindst også for de håndværkere, der følger efter os, samt naboer til byggepladsen.

Der skal altid være styr på alle former for miljøfarlige stoffer. Så har du spørgsmål til miljøfarlige stoffer, er du velkommen til at sende en mail til Miljø- og kvalitetschef Jesper Arent Andersen på jaa@kingo.biz.

Kingo Karlsen A/S
F.L. Smidths Vej 17
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21791733
P nummer: 1001783308

Kontaktperson

PAP
Peter Agner Petersen
+45 25169367 peap@kingo.biz

Send til en kollega

0.047