23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny mand og nye muligheder

Nyt koncept hos BAYO.S som giver gode muligheder for en mere effektiv og fleksibel byggeproces.

Hos sælgerteamet i BAYO.S har vi for nyligt budt en ny mand velkommen. Det er Brian Søndergaard, som er vores nyeste Key Account Manager. Han har en baggrund indenfor salg af arbejdsbeklædning og skal hos os stå for Partneraftaler og OEM-salg. OEM-salget er ofte rettet mod f.eks. det kommunale marked, hvor vores skruefundamenter er et oplagt valgt til fundering af f.eks. cykelbokse, carporte, stilladser og skiltning.

Vi har i år også søsat et spændende koncept, hvor vi tilbyder partnerskaber af to forskellige typer. Begge modeller giver mulighed for et godt samarbejde med BAYO.S Skruefundamenter, hvor brugen af vores skruer giver byggeprocessen større effektivitet og fleksibilitet.

Er man interesseret i at blive Partner, vil vi hos BAYO.S markedsføre partneren på vores hjemmeside og henvise kunder til partneren. Samtidig opnår man som Partner en ret til at markedsføre og BAYO.S.’s produkter og sit partnerskab med os. Man bliver derudover også udannet i at skrue vores skruefundamenter i med det rette værktøj.

Som ny partner hos BAYO.S modtager man også en content-pakke, som indeholder tekst og billeder til markedsføringen af det grønne hobby-sortiment og det blå sortiment på de sociale medier. Det er også muligt at få tryk på bilen med et partner-logo.

Du kan læse mere om vores partner-modeller på vores hjemmeside, eller du kan ringe til Brian Søndergaard på (+45) 40 34 21 07 eller via mail: brs@bayosystem.com.

BAYO.S Skruefundamenter ApS
Ankervej 1
4800 Nykøbing Falster
Guldborgsund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39002299
P nummer: 1022918954

Kontaktperson

MT

Send til en kollega

0.047