23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Rejsegilde på Julemærkehjemmet

Fredag d. 9. november 2012 var kransen traditionen tro sat til tops, da der blev holdt rejsegilde for byggeriet af den nye multihal, som ELINDCO er hovedentreprenør på.

Det går hurtigt fremad med opførelsen af den nye multihal ved Julemærkehjemmet i Ølsted.
Fredag d. 9. november 2012 blev den første vellykkede del af arbejdet markeret ved et rejsegilde for alle byggeriets involverede parter og ikke mindst Julemærkehjemmets børn.

Kransen var traditionen tro sat til tops og arkitekt Kai Østergaard-Jensen, direktør for Julemærkefonden Søren Ravn Jensen og ELINDCOs byggeleder på sagen Birger Nysted tog ordet i dagens anledning.

Børnene på Julemærkehjemmet har længe ønsket sig mere plads at udfolde sig på, og med den nye multihal på godt 390 m2 bliver der endelig plads til at dyrke motion af enhver art, afholde kurser og arrangementer – eller bare hygge sig.

Status på projektet er, at bygningen nu er lukket. Tekningen af taget er derfor påbegyndt, ligesom den indvendige isolering af multihallen og etablering af jordvarmeanlægget er godt i gang. Indtil videre har der ikke været nogen afvigelser fra tidsplanen, og byggeriet forventes at stå færdigt og klar til brug til marts 2013.

Læs mere om byggeprojektet

ELINDCO A/S
Nordmarksvej 49
4040 Jyllinge
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK86243911
P nummer: 1002742289

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063