23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Copenhagen Hardwood fortsætter udviklingen

Tiden er nu inde til at give vores kunder og leverandører et indblik i vores hverdag hos Copenhagen Hardwood.

Det er nu godt to år siden, at vi stiftede firmaet og må med glæde konstatere, at det var en rigtig beslutning.

Vi havde en drøm om, at skabe et alternativ til de traditionelle byggemarkeder og udvikle en forretning med hovedfokus på Hårdttræ og Finér.
Vi havde en vision om, at kundernes opgaver skulle være omdrejningspunktet i vores hverdag og disse opgaver har der være rigtig mange af.

Vi er meget taknemmelige for, at vores mange forretningsforbindelser som vi har kendt gennem mange år, har valgt at støtte op omkring Copenhagen Hardwood. Mange nye kunder har ligeledes fundet vej til os, og været med til at give os inspiration omkring nye tanker og ideer indenfor møbler og design.
Vi kan allerede nu sige, at fundamentet til en sund og bæredygtig forretning er skabt. Vi har haft en solid udvikling i både omsætning og indtjening og bygger hele tiden videre i vores samarbejde med vores nærtstående samhandelspartnere.

Specielt samarbejdet med Øbro Træ A/S har vist sig at være en stor succes.
Vores daglige samhandel er øget væsentligt og vi nyder godt af hinandens kompetencer.

Specielt samhandelen med de sjællandske tekniske skoler har været med til at teste begge organisationers styrker.
At begge virksomheder i dag er fuldt FSC & PEFC certificeret betyder ligeledes, at vi er en foretrukken samhandelspartner for mange virksomheder.

Forår 2014 vendepunkt og udvikling
Vi har en optimistisk tro, at branchen kan begynde at se lyset for enden af tunnelen.
Mange års tilbagegang og snæversyn bliver for øjeblikket afløst af sprudlende tanker og kreative ideer. Lysten til at skabe og udvikle oplever vi hver dag.

Respekt for vores naturlige resurser i skovene inspirerer arkitekter og designere til at tænke kreativt og vi oplever hele tiden nye trends og designs der udnytter træet optimalt. Knaster og naturlige revner i træ udnyttes til at skabe spændende møbler og helt nye overfladebehandlinger giver nogle fantastiske resultater.
Træ i brunlige nuancer er det helt store hit for tiden.
Røget egetræ og Valnød er de træsorter, som vi oplever størst efterspørgsel på for øjeblikket, men også alm. egetræ og asketræ bliver flittigt efterspurgt.

Fuldt lagerprogram

Vort lager omfatter nu en bred vifte af ca. 30 forskellige træsorter, som spænder fra terrassebrædder i FSC Certificeret Cumaru over i specialiteter som Røget Kastanie, Douglas, Eur. Kirsebær, Pæretræ, Mahogni m.m.

I vores opvarmede lagerhal findes et bredt udvalg af Hårdttræ og mange forskellige sorter af møbelfinér.

På vores hjemmeside kan du i vores produktkatalog finde oplysninger om de forskellige træsorter.

Copenhagen Hardwood ApS
Holmevej 101B
3670 Veksø Sjælland
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34043310

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063