Lemvigh-Müller investerer i e-commerce

| Medlemsnyhed | Indrykket af Lemvigh-Müller A/S

Med fokus på at bevare den digitale førertrøje, som en af Danmarks største webshops målt på omsætning, investerer stål og teknik-grossisten Lemvigh-Müller nu yderligere i udvikling af den digitale forretning.

For mere end 15 år siden gav Lemvigh-Müller sig i kast med at drive e-handel. Det tidlige fokus på B2B e-commerce betalte sig, og for at sikre den fortsatte succes, investeres der nu i en ny digital platform og en række tiltag, der skal sikre endnu mere effektive ordreprocesser, fleksibilitet og øget omni-channel convenience for kunderne.

Kim Øxenholt, Marketing- og E-businessdirektør hos Lemvigh-Muller, fortæller om de digitale ambitioner:

”Nøgleordet for vores kommende e-business- og marketingplatform er "digital empati". Allerede i dag modtager vi over halvdelen af alle ordrer digitalt. Men i fremtiden vil samhandel, kommunikation og videndeling med vores mere end 20.000 kunder, blive yderligere digitaliseret. Alle vores kunder har forskellige behov for produkter, ydelser og kompetencer. Det skal afspejles i vores nye platform, som bogstavelig talt skal kunne kende og forstå kunden - ogdermed både styrke relationen og gøre os til en endnu mere attraktiv samarbejdspartner.”

Digitalt partnerskab
Som strategisk partner på udviklingen af Lemvigh-Müllers digitale forretning har man valgt webdanmark.com, der
allerede tæller en række af landets førende grossister og B2B producenter blandt deres kunder
.
Samarbejdet dækker over alt fra strategisk forretningssparring til automatisering af marketingprocesser og udvikling af den nye platform og
kommer til at foregå i et tæt samarbejde mellem parterne. Kasper Holst, CEO og partner i webdanmark.com, for tæller om samarbejdet:

”Det er vores vision at være den fortrukne e-commerce partner for landets førende virksomheder, og Lemvigh Müller er med deres høje ambitionsniveau og fokus på digital forretning et helt naturligt og perfekt match for os. Vi er allerede godt i gang, og vi glæder os rigtig meget til at løfte Lemvigh-Müllers digitale forretning endnu et niveau op, i tæt samarbejde med deres interne E-commerce og udviklingsteam.”


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Lemvigh-Müller A/S

Stationsalleen
2730 Herlev
Danmark
Lemvigh-Müller A/S

Send til en kollega

0.1