Lemvigh-Müller udgiver bog om stål

| Medlemsnyhed | Indrykket af Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müllers ’Bogen om Stål’ er udkommet i en revideret trykt udgave.

I bogen, der fungerer som et praktisk opslagsværk, kan man finde nyttig viden om forskellige stål- og metalkvaliteter, herunder også fremstilling, egenskaber, udformning, bearbejdning og anvendelse.

En væsentlig del af bogen er også en dimensionsliste, hvor det er muligt at slå alle gængse former for stål, bjælker, plader, blankt stål og profiler op.

- Den tætte kontakt med vores kunder og deres ansatte har vist os, at hverdagen kan blive nemmere med et praktisk opslagsværk om alt, hvad der i dagligdagen er værd at vide om stål og metal. Derfor har vi taget initiativ til at udgive en ny revideret udgave af ’Bogen om Stål’, som henvender sig til alle, der på en eller anden måde har med stål og metal at gøre – hvad enten det er i kraft af deres arbejde eller uddannelse. Vi ser bogen som et langtidsholdbart produkt, som brugerne kan have glæde af i et godt stykke tid, fortæller divisionsdirektør Michael Christensen, Lemvigh-Müller.

Hvis man ønsker af følge med i markedsudviklingen på stålområdet, kan man altid se Lemvigh-Müllers ’Markedsinformationer’ på http://www.youtube.com/user/LemuTV. Der kommer en ny version fire gange om året.

Lemvigh-Müllers kunder kan bestille den trykte udgave af bogen gennem deres sædvanlige Lemvigh-Müller kontakt. Man kan også se opslagsværket online på lemu.dk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Lemvigh-Müller A/S

Stationsalleen
2730 Herlev
Danmark
Lemvigh-Müller A/S

Send til en kollega

0.11