23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lynhurtig screening af kommercielt sterile produkter

FOOD DIAGNOSTICS tilbyder Promicol løsningen til danske virksomheder, som producerer "kommercielt sterile" produkter, det vil sige fx UHT mejeriprodukter, juice, marmelade, ketchup, cremer, sæber og meget andet.

Med Promicol's PromiLITE system kan du nu frigive dine "Kommercielt sterile" produkter på rekordtid. Hvor det typisk kan tage 5-12 dage med traditionelle agar metoder, kan du få resultat på kun 24-48 timer!
Teknologien er baseret på ATP-Bioluminescence, som i korte træk går ud på at spore Adenosin Tri-Phisphat, som findes i alle mikroorganismer. Modsat ATP metoder til hygiejnekontrol, gå man med Promicol systemet ind og fjerner alle andre kilder til ATP (somatiske celler og frit ATP) og efterlader kun den mikrobielle ATP, som derved kan måles.
Promicol har International mange brugere indenfor mejerisektoren, juiceproducenter og i kosmetik branchen, mens der i Dnamark indtil nu kun er en enkelt bruger; nemlig creme- og sæbeproducenten PLUM, som har oplevet at frigive sit produktionsanlæg langt tidligere end man før kunne qua den hurtige analysetid.
Er du interesseret i at høre mere om teknikken og om hvorledes du med Promicol løsningen kan optimere dit lager- og produktionsflow, kontakt FOOD DIAGNOSTICS for en uforpligtende præsentation af systemet.

Food Diagnostics A/S
Søndre Kajgade 7-9
8500 Grenaa
Norddjurs Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26846358
P nummer: 1009409234

Send til en kollega

0.031