23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny glansmåler til små og kurvede emner

Med et måleområde på kun Ø 3 mm åbner den håndholdte glansmåler Picogloss 560 MC-S helt nye muligheder for glanskontrol og er en oplagt problemknuser for produktionsteknikere landet over.

Korrekt glansmåling fordrer en fast vinkel mellem lysindfaldet på og lysrefleksionen fra overfladen der måles. Lys, der bliver reflekteret i en anden vinkel end denne, eksempelvis pga. kurver, eller som går tabt, fordi måleområdet er større end emnet, bliver ikke målt med, og glansen måles til at være lavere, end det rent faktisk er tilfældet.

Dette har begrænset muligheden for at foretage helt simple glansmålinger på emner såsom lampeskærme, perforerede loftsplader, mobiltelefoner, gelændere, designermøbler, hi-fi og meget mere.

Hos Strenometer ApS har vi den store fornøjelse at kunne præsentere den nye glansmåler Picogloss model 560 MC-S fra vores leverandør Erichsen GmbH & Co. Picogloss 560 MC-S er, ligesom tidligere 560-modeller, én af de mindste bærbare glansmålere nogensinde. Den er mindre end en computermus og derfor et ideelt bærbart instrument, der kan bruges hvor som helst, når som helst.

Picogloss 560 MC-S måler ved 60° vinkel og har en usædvanlig lille måleåbning, der gør den perfekt til glansmåling på små emner. Den runde måleåbning er blot Ø 3 mm og dermed kan man måle glansværdier på områder, hvor det hidtil kun har været muligt at foretage en subjektiv visuel vurdering. Instrumentet har automatisk skift til spejlglansfunktion ved målinger over glans 150 og semiautomatisk kalibrering ved hjælp af kun én enkelt glansstandard.

Picogloss 560 MC-S leveres i kuffert med et leverandørcertifikat M i overensstemmelse med DIN 55 350-18. Med glansmåleren følger desuden batteri, højglansstandard, optikklud og brugsanvisning samt et USB kabel, så man kan overføre sine målinger online til en pc for videre analyse ved hjælp af den gratis software PICOSOFT II.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717
P nummer: 1002395360

Send til en kollega

0.157