23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye features til Atlas UVTest™

Sidste år introducerede vi det praktiske stabelbare vejrpåvirkningsapparat Atlas® UVTest™,der nu har fået to nye features, UV-View software og recirkulation af vand, som gør det endnu mere fordelagtigt.

Atlas® UVTest™ er en økonomisk startløsning til kunstig vejrpåvirkning. Apparatet er designet til konstant kørsel, er CE & NRTL kompatibelt og velegnet til test af mange forskellige materialer som f.eks. træ, plastik, belægninger osv. På baggrund af Atlas’ mangeårige erfaring med UV-testapparater er det lykkedes dem at skabe et apparat med uovertrufne egenskaber – bl.a. er temperaturfordelingen i hele testkammeret mere homogen end i noget andet UV-apparat, og lamperne er meget lette at skifte.

Apparatet styres nemt via en touchskærm, og alle de kritiske parametre vises på samme skærmbillede. Der er 14 forprogrammerede test for fejlfri betjening samt automatisk genstart efter en eventuel strømafbrydelse. Atlas® UVTest™ har desuden en avanceret kalibreringsteknologi og kalibreringen kan gennemføres, uden at det er nødvendigt at afbryde testen eller åbne lågerne. Apparatet kan kalibreres og justeres i både 313 nm, 340 nm og 351 nm uden ændringer i hardware – andre apparater kræver ofte specielle sensorer.

Atlas® UVTest™ opfylder mange vigtige internationale standarder, hvor af følgende oven i købet er forprogrammerede: ISO 4892-3, ASTM G154 , ISO 11507, EN 927-6 og GSB AL 631.

UVTest™ kan fjernovervåges. Faktisk kan den nye U-View software overvåge alle de UVTest™-apparater, man ønsker enten i en LAN konfiguration eller Point-to-Point – det apparatet man ønske at se vælger man nemt via computeren, når U-View er åbent. Alle data, der vises i apparatets display kan desuden overføres og gemmes: Testtid, segmenttid, segmenttype, lampetype (vælges på UVTest™) samt eventuelle fejl og vedligeholdelsesmeddelelser. Data for de enkelte sensorer samt deres set-point kan hurtigt hentes frem og analyseres.

Når man skal udvide sin kapacitet – hvad enten det gælder produktionen eller på laboratoriet – har man altid stået over for at skulle tage hensyn til fysiske rammer. En stor fordel ved Atlas® UVTest™ er, at det har rammer der kan stables. Således kan kapaciteten øges til det dobbelte, uden at apparatet optager mere gulvplads. Der er mulighed for spray på såvel enkeltstående som stablede enheder. Enheder, der skal have spray, kan nu leveres med mulighed for at recirkulere vandet, hvilket minimerer vandforbruget kraftigt. Enheden til recirkulation kan i øvrigt nemt eftermonteres på stedet kun ved hjælp af en boremaskine og lidt værktøj.

Atlas® UVTest™ er næsten vedligeholdelsesfri og leveres klar til brug – der mangler bare lamper og med Atlas gode tilbud på kassekøb af UV-lamper, kan der hurtigt blive sat test i gang.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717

Send til en kollega

0.049