23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kugleindtryks- og dybtrækningsprøvemaskine Erichsen model 242 Basic

Prisbilligt alternativ til elasticitetstest.

Strenometer ApS har fornøjelsen af at lancere den nye model 242 Basic fra Erichsen GmbH & Co, der erstatter den tidligere model 242.

Erichsen model 242 Basic er en fuldautomatisk kugleindtryks- og dybtrækningsprøvemaskine til test af deformeringsevnen hos coatet jern og ikke-jernholdigt metal (f.eks. coil coatinger samt lakerede, kunststofbelagte eller galvaniserede materialer).

“Basic“ betyder, at apparatet opfylder samtlige krav der er i forbindelse med kvalitetstestning i laboratorier, men at den er blevet strippet for de dyre ekstrafunktioner, der ikke er nødvendige men blot “rare at have” – og som kan være svære at argumentere for, når der skal findes plads i budgettet til at foretage en investering.

At model 242 Basic udelukkende har alle de nødvendige funktioner betyder, at den er et prisbilligt - men ikke mindre effektivt - alternativ til mere avancerede prøvemaskiner.

Erichsen model 242 Basic er elektrohydraulisk og har en maksimal trækkraft på 200 kN. Integrerede manometre indikerer pladeholdekraft og trækkraft, mens trækstemplets vandring vises digitalt. En robust konstruktion og den hydrauliske betjening sikrer, at prøvemaskinen har en slidstærk funktion, således at der er garanti for meget nøjagtige testresultater med små vedligeholdelses- og arbejdsomkostninger.

Nogle af de mange fordele ved at anvende Erichsen model 242 Basic i forbindelse med kvalitetssikring, forskning og udvikling er, at man kan reducere antallet af frasorterede varer ved samlet overvågning af belægningskvaliteten under produktionen eller i procesafdelingen samt at dårlige belægningskvaliteter kan frasorteres direkte ved indgangskontrollen. Uden specielle testforberedelser er det således muligt at fastsætte, om det leverede materiale stemmer overens med de foreskrevne egenskaber.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717
P nummer: 1002395360

Send til en kollega

0.048