23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Offshore vind – Canada i den gule trøje?

Conference board of Canada har udgivet en rapport, der viser gode muligheder for Offshore vind i Canada's provins Ontario

Ontario's offshore vindkraft industrien er netop nu begyndt at udvikle sig, hvilket synliggør både muligheder og begrænsninger. Vind potentialet for offshore vindkraft i Canada’s provins, Ontario er blevet anslået til 35.000 MW – som dog realistisk er langt over den kapacitet, der kan integreres ind i nettet.

Projektudviklere har givet udtryk for en stærk interesse i at udvikle projekter i Ontario, til dels motiveret af det nye Feed In Tariff program-som garanterer en attraktiv pris, og en rapport udgivet at én af Canadas mest anerkendte og uafhængige research institutioner i Canada, estimerer forsigtigt om et 2000 MW marked inden 2026, med det første så tidligt som udgangen af 2012.

Offshore vindprojekter åbner mange muligheder for underleverandører, og har gjort Ontario til et prioriteret marked for mange selskaber.
De mest nærliggende vækstmuligheder ligger sandsynligvis indenfor projekt udvikling, herunder design, tilladelser, etablering af partnerskaber, og godkendelses processer.

Der er selvfølgelig også udfordringer og usikkerhed forbundet med det unge marked – mange af de normer, regler, og screening metoder er nødvendige er stadig under udvikling, men markedsaktører, ministerier og offentlige institutioner arbejder sammen med den fælles forventning om, at de udfordringer kan overvindes

På handelskontoret har vi som svar på den stigende interesse for offshore i Canada arbejdet på at skabe en fælles platform til at give danske leverandører mulighed for at skabe netværk på det Canadiske marked for offshore vindenergi.

For mere infomation kontakt Krista Friis

Udenrigsministeriet - The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43271911
P nummer: 1003388448

Send til en kollega

0.063