23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Byggeweb lancerer ny CoreFM App

Slip for at løbe tilbage til kontoret for at indrapportere eller finde oplysninger - den nye CoreFM App til Android giver driftsfolk nem og hurtig adgang til CoreFM projekter direkte på mobilen.

Byggeweb lancerer ny CoreFM App til Android under navnet 'CoreFM Drift'. App'en giver driftsfolk hurtig og nem adgang til CoreFM projekter direkte på mobilen. Driftsfolk får dermed direkte adgang til funktionerne Adressekartotek, Opgaver, Forekomster, Indmeldinger, Timeregistrering og Måleraflæsninger via Android mobilen og slipper dermed for at løbe tilbage til kontoret for at indrapportere eller finde oplysninger.

CoreFM Drift er gratis, men kan kun anvendes på CoreFM projekter, der har mobil-modulet aktiveret. App'en kan hentes på Android Market - vær opmærksom på, at man skal have en google-account, for at få adgang til dette marked.

Vil du vide mere om hvordan du aktiverer mobil-modulet og de fordele, som App'en kan tilføre dine CoreFM projekter, så kontakt Byggeweb på 35 245 250 og kom i gang med det samme.

RIB Software | North, Central & Eastern Europe
Ryesgade 19C
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25126475
P nummer: 1007335446

Send til en kollega

0.047