23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Handelsmuligheder ı Tyrkiet

Fredag den 4. marts 2011 besøger en tyrkisk erhvervsdelegation DI i København for at styrke de kommercielle bånd mellem Tyrkiet og Danmark. I den forbindelse indbyder DI Middle East Net dig til Doing Business seminar om Tyrkiet.

De næste 10-15 år forventes Tyrkiet at opnå økonomiske vækstrater på 7 procent om året. Landets størrelse, en voksende middelklasse og den eksisterende toldunion med EU skaber grundlag for øgede handelsrelationer med landet, og mange regeringsinitiativer er allerede implementeret, hvilket gør det lettere at handle med Tyrkiet.

Ved etablering i Tyrkiet får du adgang til flere hundrede millioner forbrugere via frihandelsaftaler, som tyrkerne har indgået med lande i det meste af Mellemøsten, Nordafrika og Balkan samt indtil flere af de tidligere Sovjet-republikker.

Med sin geografiske placering og et af Europas laveste lønniveauer er Tyrkiet et meget attraktivt land at outsource til. Kommunikationen er også nemmere, fordi forretningskulturerne ligner hinanden så meget, som de gør, og derudover anses Tyrkiet at være nemmere at operere i sammenlignet med de lande, som hidtil har været de foretrukne steder for danske virksomheder at outsource til – herunder Kina.

Dagens program findes på di.dk.

Det er gratis at deltage for DI’s medlemmer og tilmelde kan foretages via di.dk/Special.

Udenrigsministeriet - The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43271911
P nummer: 1003388448

Send til en kollega

0.047