23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bliv klogere på hvordan verdens førende fødevareproducenter arbejder med kvalitet og bæredygtighed

Mød Quality Director Wim Van Roy fra Marine Harvest når han i holder oplæg på Bureau Veritas 4. internationale fødevarekonference 15. september 2011.

Bureau Veritas afholder for fjerde gang sin internationale fødevarekonference i København. I år er temaet fødevaresikkerhed og bæredygtighed gennem hele forsyningskæden. Konferencen afholdes den 15. september 2011 i Tivoli Congress Center i København.

Vi er glade for at kunne præsentere Quality Director Wim Van Roy fra Marine Harvest VAP Europe på Bureau Veritas’ Internationale Fødevarekonference. Marine Harvest producerer en femtedel af verdens opdrættede laks på dambrug i Norge, Skotland, Canada, Chile, Irland og Færøerne. Marine Harvest VAP Europe samler alle aktiviteter omkring forarbejdede produkter og er en nøglespiller på det europæiske marked, når det handler om indkøb, produktion og udvikling af forarbejdede fisk og skaldyr.

Mange af kerneaktiviteterne i Marine Harvest Goup har teknisk karakter og involverer opdræt, fangst og forarbejdning af fisk og skaldyr. Det tekniske område dækker over discipliner som risikostyring, dyrevelfærd, foder og ernæring, foderstyring, miljø, bæredygtighed, fødevaresikkerhed og kvalitetsstyring.
Virksomhedens medarbejdere sørger for at Marine Harvest kan levere velsmagende, nærende og ikke mindst bæredygtige produkter. Det er et krav, at fiskene er sunde og at miljøbelastningen er minimeret.

Vi ser frem til at kunne byde Wim Van Roy velkommen på konferencen, hvor også andre prominente talere fra verdens førende fødevarevirksomheder vil holde oplæg som f.eks.:

• European Quality Audit and Verification Manager Claude Wiss, Nestlé

Læs mere om Bureau Veritas’ internationale fødevarekonference på www.bureauveritas.dk

Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25601289
P nummer: 1008350686

Send til en kollega

0.047