23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Er overfladen ren nok til at blive malet?

Kontroller støvmængden på overflader der skal males

Hvis man maler en overflade der er forurenet af støv eller andre løse partikler, forringes malingens vedhæftning; og for at sikre sig mod dette er det vigtigt på forhånd at kontrollere overfladens renhed.

Kontrollen foregår ofte ved hjælp af støvtape og til at forenkle denne procedure, introducerer Strenometer den nye støvtape-rulle model 145 fra Elcometer Ltd.

Rullen bruges sammen med støvtape model 142 til netop at kontrollere tilstedeværelsen af støv på overflader der skal males. Fordelen ved at bruge rullen er bl.a. at man ikke belaster hånden ved at skulle gnide på tapen for at presse den fast mod overfladen.

Testen foregår ganske enkelt ved at man ved hjælp af rullen presser støvtapen mod overfladen med en kontrolleret konstant kraft.

Støvet på tapen sammenlignes efterfølgende med en standard og angives som støvmængde. Udfra dette er det nemt at se om resultatet er godkendt eller om overfladen skal rengøres yderligere før den males. Tapen kan desuden bruges til permanent registrering af resultaterne

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717
P nummer: 1002395360

Kontaktperson

MS
Mads Strenov
Direktør
ms@strenov.dk

Send til en kollega

0.046