23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ABB afslutter opkøb af RGM’s jernbaneproduktlinje

Zürich, Schweiz, 18. september 2012 - ABB, førende inden for power og automation, har 11. september annonceret, at virksomheden har afsluttet købet af produktlinjen for el-komponenter til jernbanekøretøjer hos italienske RGM SpA.

Købet af produktlinjen hos RGM er en del af ABB’s strategi om at styrke sin position som en vigtig leverandør til togproducenter og jernbaneoperatører.

RGM er velrenommeret i Italien som en pålidelig leverandør af hjælpemidler til metro, sporvogne, jernbaner og lokomotiver. ABB har planer om at integrere den erhvervede produktlinje i sin Discrete Automation and Motion afdeling.

"Kunderne vil få adgang til produkter af høj kvalitet fra RGMPolycontrol gennem ABB’s stærke netværk af salg og support. Og ved kun at skulle kontakte én virksomhed, nemlig ABB, sikres en langt bredere produktportefølje.

ABB vil øge investeringerne i R&D hos RGM og på den måde fremskynde udviklingen af ​​nye teknologier i RGM Polycontrol", udtaler Remo Luetolf, leder af BU Power Electronics and Medium Voltage Drives, som er afdelingen, hvor RGM Polycontrol vil blive integreret.

ABB A/S
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31371716
P nummer: 1002887225

Send til en kollega

0.031