23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bænkboremaskine med easy-acces til hastighedskontrol

Med flere nye og praktiske features, såsom nem adgang til hastighedskontrol og valgfri placering af håndtag, letter Würths nye bænkboremaskine arbejdsprocessen væsentligt.

Præcision og sikkerhed
Som en af de eneste bænkboremaskiner på markedet, er det muligt at inspicere hastigheden gennem en plastiklåge uden at skulle skrue låget af. Risikoen for fejl mindskes, og arbejdsprocessen effektiviseres. Bænkboremaskinen er desuden udstyret med lasermarkør, der højner præcisionen ved hjælp af en tydelig markering af borepunktet. På det sikkerhedsmæssige område er designet ligeledes gennemført med nem adgang til tydelig sikkerhedsafbryder og et gennemsigtigt beskyttelsesvisir, der uden at hæmme arbejdsprocessen beskytter brugeren under borearbejdet.

Gennemtænkt ergonomi
Designet er ergonomisk gennemtænkt med mulighed for at placere håndtaget på begge sider af maskinen, så det tilgodeser både højre- og venstrehåndede medarbejdere. Arbejdsbordet kan naturligvis justeres i højden, og LED belysningen i arbejdsbordet betyder, at man kan arbejde uafhængigt af ekstern belysning. Bænkboremaskinen er nem at tilgå og dækker med sine praktiske features et bredt spektrum af arbejdsprocesser.
Bænkboremaskine WTC 20 leveres inkl. borepatron og skruestik. Maks borepatron 16 mm. Maks borekapacitet 20 mm. Spænding 220 V/600 W. 210 – 2580 o/min. 3 års garanti.

Yderligere information
Hvis du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Würths produktansvarlige, Kenneth Nielsen, på tlf. 79 32 32 25.


Würth Danmark A/S forhandler markedets bredeste sortiment af befæstelsesmaterialer, værktøj, kemiprodukter, lagersystemer, personlige værnemidler og andet sikkerhedsudstyr til erhvervskunder i auto-, el-, vvs-, metal- og træ/bygbranchen samt det offentlige. Virksomheden har hovedkontor og centrallager i Kolding og beskæftiger godt 500 medarbejdere. I 2011 var omsætningen på kr. 688 mio.
Würth Danmark A/S er en del af Würth-gruppen, som er repræsenteret i 84 lande. På verdensplan beskæftiger Würth-gruppen mere end 66.000 medarbejdere.

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113
P nummer: 1002925398

Kontaktperson

AJ
Anni Johannessen
Content Manager
+45 7932323306 anni.johannessen@wuerth.dk

Send til en kollega

0.046