23948sdkhjf
Del siden
Annonce

11.000 unikke, månedlige brugere tager ikke fejl

Mange projekterende bruger Google, når der skal findes produkter og leverandører. På hfb.dk – Danmarks største, digitale byggevare”katalog” – finder man også alle de andre. Derfor har sitet nu over 11.000 unikke, månedlige brugere.

På hfb.dk har arkitekter, ingeniører, bygherrer og konstruktører et sted, hvor de får en overskuelig, brugervenlig adgang til et meget diffust marked for byggevarer. Derfor har sitet nu godt 11.000 månedlige unikke brugere i branchen, der tilsammen besøger hfb.dk 33.000 gange på en måned: - Brugerne synes, det er nemmere og hurtigere at finde produkter på hfb.dk, hvor produktpræsentationerne er ensartede i udtrykket og ordnet i produktgrupper, fremfor at skulle finde rundt på en række forskellige producenthjemmesider med lige så mange forskellige brugerplatforme, siger afdelingschef i Byggecentrum Ole Permin.

Nye dokumentationskrav en fordel for hfb.dk
En anden væsentlig forklaring på sitets popularitet er, at de besøgende på hfb.dk hurtigt og i skematisk form kan finde godkendelser, deklarationer, vejledninger, CAD-tegninger, teknisk info og bips-beskrivelser m.m., der er knyttet til et produkt. Med de stigende dokumentationskrav inden for byggeriet er det en service, der sparer meget tid; - Vi har specialudviklet et dataskema, hvor man kan få et hurtigt overblik over og adgang til alle de dokumenter, som producenten har knyttet til sit pro-dukt. Det er en helt unik service, som vores brugere har taget rigtig godt imod, fordi de sparer tid, siger Ole Permin, der opfordrer alle til at gå ind på hfb.dk, foretage en søgning og se et dataskema ”live”.

Arkitekt: Jeg har valgt at præsentere min tegnestue på hfb.dk
Den seneste tendens er, at det ikke kun er producenter og leverandører af byggevarer, der vælger at præsentere produkter og ydelser på hfb.dk. Niels Houlberg, som ejer tegnestuen Niels Houlberg Arkitekter, har valgt at markedsføre sin tegnestue på hfb.dk: - Jeg har selv brugt HFB i mange år og bruger den til at finde firmaer og produkter, og til at finde ud af hvem, der laver hvad, men også til at holde mig ajour med lovgivning, vægttabeller, rumbehov mv. Senest havde jeg fx behov for at tjekke størrelsen på en profil og skrive i byggesagen, hvor man kan finde den. Jeg vurderer helt klart, at HFB er et rigtig godt supplement til at skaffe sig synlighed i markedet – også for tegnestuer. Det er min klare oplevelse, at både mine arkitektkolleger og andre potentielle samarbejdspartnere; rådgivere og bygherrer, orienterer sig i og bruger hfb.dk flittigt. Derfor mener jeg bestemt også, at det ville være en god idé for andre arkitekt- og rådgivervirksomheder, at være repræsenteret på hfb.dk. Det er jo den folk i branchen bruger, afrunder arkitekt Niels Houlberg.

Prøv en søgning på hfb.dk her

Molio
Lyskær 1
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK63035017
P nummer: 1003151913

Send til en kollega

0.078