23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny tre-faset UPS giver minimale driftsomkostninger på grund af markedsførende energieffektivitet

Eaton lancerer i dag Eaton 93PM, virksomhedens nye generation af tre-fasede UPS-anlæg. Anlæggene er udviklet til at imødekomme IT-chefers behov for pålidelighed i forhold til strømforsyningen i de mest krævende miljøer.

Eaton lancerer i dag Eaton 93PM, virksomhedens nye generation af tre-fasede UPS-anlæg (nødstrømsanlæg). Anlæggene er udviklet til at imødekomme IT-chefers behov for pålidelighed i de mest krævende miljøer, herunder virtuelle og cloud-baserede datacentre, co-location-faciliteter og kritiske applikationer. Med en effektfaktor på 1,0 dækker 93PM mærkeeffekter fra 30 til 50 kVA/kW og tilbydes brancheførende niveauer for energieffektivitet med et kompakt grundareal på 0,5 m2.

I double conversion-drift er Eaton 93PM-enhederne udviklet til at kunne yde en uovertruffen effektivitet på 96,7 % og beskytter vigtig last mod eventuelle uregelmæssigheder i strømforsyningen. Med Eatons innovative Energy Saver System-teknologi (ESS) tilpasser UPS'en sig automatisk til de indgående strømforhold og øger effektiviteten til imponerende 99 %. Det betyder, at 93PM under normale forhold leverer strøm til lasten via en statisk bypass for derefter, såfremt der er behov for det, at skifte over til double conversion- eller batteridrift med en typisk overgangstid på blot 2 millisekunder. Det giver brugere mulighed for at optimere strømeffektiviteten (Power Usage Effectiveness, PUE) og samtidigt opnå optimal pålidelighed og uafbrudt strømforsyning til lasten.

"Med EES-teknologien er Eaton førende inden for UPS-energieffektivitet. Den nye serie af Eaton 93PM UPS-anlæg bekræfter og styrker Eatons position, og det er det mest effektive system i sin klasse på markedet i dag," forklarer produktchef Elina Hermunen, fra Eatons division for Power Quality. "Selv mindre stigninger i UPS-effektivitet kan hurtigt betyde tusindvis af kroner. Vi er både glade for og stolte over, at Eaton kan hjælpe sine kunder med at reducere energiomkostningerne til de stadig stigende strømkrav, som deres IT-infrastruktur stiller."

Eaton 93PM har endvidere høj effekt og energitæthed; enhederne kan forsyne hele lasten med strøm fra de interne batterier i 10-20 minutter. Takket være de interne batterier har 93PM et minimalt grundareal på blot 0,5 m2 og optager derfor ikke kostbar plads, der kan anvendes til andet forretningskritisk udstyr. Enhederne er endvidere udstyret med Eatons gennemprøvede batteristyringsteknologi (Advanced Battery Management, ABM), der sikrer optimal oppetid. ABM optimerer batteriets genopladningstid, eliminerer over-opladning, overvåger kontinuerligt batteriets tilstand for at forlænge batteriets levetid med 50 %, muliggør tidlig fejlregistrering og leverer optimal vedligeholdelsesplanlægning. Hvis det er nødvendigt, kan backup-tiden forlænges yderligere med eksterne batteri-kabinetter, som kan levere strøm i mere end en time.

93PM leverer ikke alene brancheførende energieffektivitet, men brugervenlighed har ligeledes været en vigtig faktor i ønsket om at bidrage til en optimering af den operationelle produktivitet. Forsiden af UPS'en har en indbygget, intuitiv brugergrænse-flade med LCD-berøringsskærm, hvor der på stedet er adgang til vigtige oplysninger f.eks. vedrørende strømkvalitet, udvikling i energiforbrug og effektivitet – både som data og grafik. I kraft af en webbaseret standardgrænseflade har brugeren endvidere mulighed for at fjernovervåge og fjernstyre 93PM-enheden og for at integrere enheden i IT- og facility management-systemer. Med Eatons Intelligent Power Software Suite er det f.eks. muligt at overvåge og styre alle strømenheder i netværket. Softwaren Intelligent Power Manager (IPM) er kompatibel med alle de vigtigste styresystemer og virtualiserings-softwareprogrammer. 93PM er således let at integrere med virtuelle IT-miljøer, såsom VMware vCenter, Microsoft Systems Center og Citrix XENCenter. I tilfælde af strøm-afbrydelse kan IPM igangsætte direkte overførsel af virtuelle maskiner, kontrolleret lukning eller nødgenoprettelse og flytning af kritiske programmer til tilgængelige servere internt i organisationen, til en co-location-facilitet eller offentlig sky.

Adgang til alle Eaton 93PM-enhederne sker fra forsiden for ubesværet vedligeholdelse uden last-nedetid og dermed optimal system-oppetid. Andre funktioner omfatter intern backfeed-beskyttelse af bypass, et batterirelæ til beskyttelse af de interne batterier og en ensretter til ubesværet isolering af UPS-enheden ved drift eller vedligeholdelse af systemet. Det er endvidere muligt at tilføje flere forskellige tilslutningskort samt en intern bypass-kontakt til brug under vedligeholdelse. Bypass-kontakten gør det muligt at servicere enheden uden at afkoble strømmen og slukke for lasten, og er med til at reducere behovet for dyre eksterne koblingsløsninger.
Den nye Eaton 93PM UPS kan leveres fra januar 2013.

Du kan få mere at vide om Eaton 93PM UPS på www.eaton.eu/93PM. Hvis du ønsker yderligere oplysninger om Eatons komplette udvalg af strømkvalitetsprodukter og -tjenester, kan du gå ind på www.powerquality.eaton.dk.

Eaton
Generatorvej 8C
2860 Søborg
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10130352
P nummer: 1008653328

Kontaktperson

JG
Jette Grønberg
Marketing Manager
+45 40947297 jettegronberg@eaton.com

Send til en kollega

0.063