23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FLOOR and more® arena – en tribuneløsning, der passer alle steder

Et solid løsning af høj kvalitet med vægtige fordele..

Gulvsystemet FLOOR and more® arena fra Lindner Group er specielt velegnet til biografer, koncertsale og auditorier. Årsag: De præfabrikerede elementer monteres på det bare undergulv. Det er underordnet, om trinopbygningen er projekteret buet, opdelt eller plan.

Underkonstruktionen skrues sammen og består af præfabrikerede stålprofiler, som muliggør installation på både plane, skrånende eller trinopdelte underlag. Fordel: Installationstiden reduceres til et minimum, som betyder større sikkerhed for tidsplanlægningen i byggeprocessen.

Overfladen består af ubrændbare calciumsulfatplader i bygningsklasse A1, som er gangbare med det samme. FLOOR and more® systemets samlingsmetode, hvor pladerne samles og klæbes i fer og not gør det nemt at installere. FLOOR and more® arena systemet er særdeles solidt og kan modstå selv meget store belastninger. Installationsåbninger garanterer hurtig adgang til tekniske installationer under gulvet. Derudover er der mulighed for at indbygge ventilationsåbninger i konstruktionen, hvis dette ønskes.

Lindners gulvsystem opfylder alle krav mht. bæredygtighed. Det består af 99 % genbrugsmaterialer, og systemet kan certificeres i henhold til LEED eller DGNB.

FLOOR and more® arena er endnu en af de mange varianter af installationsgulve, som produceres af Lindner AG i Tyskland og forhandles af Charles Christensen A/S - Lindners mangeårige samarbejdspartner for installationsgulve i Danmark.
Kontakt CC Gulve for mere information på cc@ccgulve.dk.

Charles Christensen A/S
Marielundvej 46D, st.
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29289611
P nummer: 1003025955

Kontaktperson

PKS
Pia Kayser Secher
Salg & Marketing
+45 26344514 pks@ccgulve.dk

Send til en kollega

0.046