23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Energirenovering på Løjtegårdsskolen i Kastrup

Løjtegårdsskolen gennemgår i øjeblikket en energirenovering. ØENS VVS TEKNIK A/S er underentreprenører på det igangværende projekt.

ØENS VVS TEKNIK er i øjeblikket underentreprenør på et energirenoveringsprojekt, hvor Løjtegårdsskolen i Kastrup får renoveret facader. Facaderne isoleres, og der sættes nye energirigtige vinduer op, som holder på varmen og mindsker støjen ude fra. Når facaderenoveringen er færdig, genmonteres radiatorerne, og denne del udføres af ØENS VVS TEKNIK.

Opgaven kræver en hvis fleksibilitet, fordi monteringen af radiatorerne foregår i etaper. Når der er rum eller områder på skolen, hvor facaderenoveringen er færdig, sættes radiatorerne op. Det betyder, at vi som regel er på Løjtegårdskolen en dag ugentligt for at montere radiatorer. Den fleksibilitet kan ØENS VVS TEKNIK bl.a. yde, fordi virksomheden holder til i Kastrup, hvor Løjtegårdskolen også ligger, og derfor hurtigt kan møde op på skolen og udføre opgaven.

Det er HSR Tømrer og Partner A/S, der er hovedentreprenør på projektet og varetager energirenoveringen, som startede i januar og forventes afsluttet i april. Tårnby Kommune er bygherre.

HSR Tømrer og Partner er en dygtig samarbejdspartner, som ØENS VVS TEKNIK har udført forskellige projekter sammen med tidligere. Til foråret kommer de to virksomheder til at arbejde sammen om endnu et projekt.

Øens VVS Entreprise A/S
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Tårnby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34205922
P nummer: 1017390372

Send til en kollega

0.031