23948sdkhjf

Würth Danmark åbner ny butik i Silkeborg

| Medlemsnyhed | Indrykket af Würth Danmark A/S

Den 4. marts 2015 åbner Würth sin første butik i Silkeborg for erhvervskunder fra auto-, el-, vvs-, metal- og træ/bygbranchen samt det offentlige. Butikken får adresse på Viborgvej 19 C i Silkeborg og er den 23. Würth butik i Danmark.

Chef for Intern Salg, Halfdan B. Andersen, der også er ansvarlig for udvikling af Würths butikker i Danmark, fortæller: ”Takket være vores mange loyale kunder i og omkring Silkeborg går det rigtig godt for vores aktiviteter i det midtjyske, så vi har længe ønsket at udvide i Silkeborg-området. Vi er derfor rigtig glade for, at det i samarbejde med bygherren er lykkedes at skabe nogle flotte rammer for vores brede produktsortiment i Silkeborg.”

Hurtigt og nemt
For at gøre det attraktivt for kunderne at handle i butikken er det vigtigt, at det samlede tidsforbrug ved et butiksbesøg er så lille som muligt. Derfor er både butikkens placering og indretning valgt efter, at det skal være hurtigt og nemt for kunderne at hente det, de lige står og mangler.

”Mange af de udfordringer, vores kunder støder på i hverdagen, er svære at forudse, og det er dyrt og pladskrævende at have alt for meget på lager, som man ikke ved, hvornår man får brug for. Andre gange står de ude hos en kunde og mangler en lille ting, som de måske nok har derhjemme, men hvis de er langt hjemmefra, og der er en Würth butik i nærheden, vil det ofte være hurtigere og dermed billigere at hente den der”, siger Halfdan B. Andersen.

Kompetent vejledning
I den nye butik i Silkeborg vil man kunne finde et bredt udvalg af blandt andet værktøj, befæstelse, kemi- og sikkerhedsprodukter, og der vil blive lejlighed til at afprøve mange af produkterne i butikken, både ved daglige besøg men også ved kommende kundearrangementer, som vil blive annonceret via Würths hjemmeside www.wuerth.dk.

For at sikre at kunderne fra dag 1 får service og vejledning i den rigtige Würth-kvalitet, bliver butikken bemandet af medarbejdere, som har erfaring fra Würths øvrige butikker og som er kendt i lokalområdet. Det daglige ledelsesansvar i Silkeborg varetages af Christian Juul Hansen, som har været ansat hos Würth de seneste tre år, og som hidtil har serviceret Würths kunder fra én af de to butikker i Århus.

Flere butikker på vej
Etableringen af Würth Silkeborg sker som et led i Würths strategi om at forny og videreudvikle sin butikskæde. Målet er, at der i 2015 skal åbnes yderligere 4 Würth butikker strategisk fordelt over hele landet. Med åbningen af butikken i Silkeborg er der foreløbig 23.

Yderligere information
Ønsker du flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Halfdan B. Andersen på telefon 30 18 82 32 eller e-mail halfdan.andersen@wuerth.dk.
Würth Danmark A/S forhandler markedets bredeste sortiment af befæstelsesmaterialer, værktøj, kemiprodukter, arbejdstøj, lagersystemer, personlige værnemidler og andet sikkerhedsudstyr til erhvervskunder i auto-, el-, vvs-, metal- og træ/bygbranchen samt det offentlige. Virksomheden har hovedkontor og centrallager i Kolding og beskæftiger godt 500 medarbejdere. I 2014 var omsætningen på kr. 701 mio. Würth Danmark A/S er en del af Würth-gruppen, som er repræsenteret i mere end 80 lande. På verdensplan beskæftiger Würth-gruppen mere end 65.000 medarbejdere.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Würth Danmark A/S

Montagevej 6
6000 Kolding
Danmark
Würth Danmark A/S

Send til en kollega

0.109