23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt korrosionsbeskyttende smøremiddel

Langfibret, stærkt klæbende fedt som hverken smelter eller drypper ved høje temperaturer

Strenometers søsterselskab, Strenov Produkter, introducerer et nyt smøremiddel fra den norske producent BiRAL.

BiRAL VG-LF er et langfibret, stærkt klæbende fedt som hverken smelter eller drypper ved høje temperaturer på op til 270° C. Det er desuden modstandsdygtigt over for de fleste aggressive miljøer.

BiRAL VG-LF er ikke blot et smøremiddel. Det beskytter desuden mod korrosion forårsaget af især saltvand og de fleste aggressive kemikalier. Den meget høje klæbefaktor betyder at VG-LF næsten er umulig at skylle af med vand eller vanddamp.

BiRAL VG-LF anvendes hvor traditionelt fedt drypper væk eller med tiden forsvinder helt pga. varme, slid eller afvaskning. Det er således ideelt til smøring af langsomme løbeværk som arbejder under store belastninger og i ekstreme miljøer som fx på skibe eller boreplatforme og i forbindelse med råstofudvinding.

De meget lange fibre gør BiRAL VG-LF særligt egnet til applikationer der involverer roterende aksler, tandhjul, hjul, gear og lejer inklusive teleskopkraner, vindmøller og offshore/maritimt udstyr hvor filmen forbliver i kontakt med alle bevægelige dele og takket være det høje dråbepunkt hverken smelter eller drypper – heller ikke ved høje temperaturer.

BiRAL VG-LF har en fin spray som gør den nem og økonomisk at anvende.


Læs mere om BiRAL VG-LF samt Strenov Produkters øvrige sortiment på: www.strenov.dk

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717
P nummer: 1002395360

Kontaktperson

MS
Mads Strenov
Direktør
ms@strenov.dk

Send til en kollega

0.046