23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vejledning om arbejdstøj bidrager til øget produktivitet

For de fleste håndværkere er arbejdstøjet ikke bare noget, de tager på hver morgen. Det opfylder nogle helt centrale behov om komfort og sikkerhed. Hos Würth Danmark vejleder sikkerhedsspecialister om valg af arbejdstøj og sikrer let tilgængelighed.

Hos Würth indgår arbejdstøj som en del af sikkerhedskonceptet Safety at Work, fordi arbejdstøj bliver betragtet som en naturlig og vigtig del af den samlede produktivitet hos kunderne. Sikkerhedsspecialist hos Würth, Jette Bendixen, forklarer:
– For mange håndværkere er anskaffelse af arbejdstøj noget, der skal klares mellem eller under opgaver. Det betyder afbræk i arbejdsdagen og dermed en nedgang i produktiviteten, hvis arbejdsjakken eller sikkerhedsskoene pludselig skal udskiftes. Den problematik har Würth løsningen på, fordi vi kan kombinere vejledning og lagerstyring ude ved kunderne med vores koncepter Safety at Work og ORSY lagerstyring.

Vejledning på arbejdspladsen
Konceptet Safety at Work indeholder 4 forskellige områder, som indeholder forskellige tilbud til at sætte sikkerheden på arbejdspladsen i system. De 4 områder er Kemihåndtering, Forebyggelse af ulykker, Miljøforbedringer og Arbejdstøj og velfærd, og Würth har netop oprustet med yderligere to specialister for at kunne følge med efterspørgslen.
Inden for Arbejdstøj og velfærd tilbyder Würth bl.a. kunderne vejledning og hjælp til behovsafdækning i forhold til valg af arbejdstøj og værnemidler.
– Ud over at man kan prøve arbejdstøjet i vores 22 Würth butikker over hele landet, er fordelen ved at bruge Würth, at man kan få besøg af en specialist hjemme på sin egen virksomhed. Dermed kan vejledningen klares for alle medarbejdere på én gang. Samtidig er der også den fordel, at Würths specialister ved hvilket arbejdstøj, der passer til opgaverne og hvilket tilbehør, der fungerer godt sammen med det valgte arbejdstøj. Det er detaljerne, der gør forskellen, når det handler om komfort i løbet af arbejdsdagen, og vi er selvfølgelig også opmærksomme på, hvilke krav medarbejderne har til tøjet, fortæller Jette Bendixen.

Værdiskabende koncepter
Ved at kombinere Safety at Work konceptets vejledning om sikkerhed og arbejdstøj med lagerstyringskonceptet ORSY, sikrer Würth, at arbejdstøjet bliver en medvirkende faktor til højere effektivitet.
– Med ORSY sørger vi for, at kunderne efterfølgende altid har det på lager, de skal bruge. Det betyder, at man altid har nyt arbejdstøj ved hånden, hvis det eksisterende går i stykker. Samtidig er vores kunder også sikre på, at de får udstyr, der lever op til sikkerhedskravene, siger Jette Bendixen og slutter:
– For os handler det i høj grad om at behovsafdække, når vi besøger kunderne. Det er vigtigt at få slået fast, hvad der reelt er brug for, og der er mange ressourcer vundet ved at vælge det rigtige tøj fra starten. Først og fremmest undgår man dyre fejlkøb, og ved at vide hvilket arbejdstøj der passer til de enkelte opgaver, kan man spare meget på bundlinjen, fordi man kun har det, der er brug for, hverken mere eller mindre. På den måde giver det rigtig god mening for både sikkerhed og produktivitet at kombinere vores to koncepter.

For yderligere information kontakt venligst Würth Danmark på tlf. 79 32 32 32.


Würth Danmark A/S forhandler markedets bredeste sortiment af befæstelsesmaterialer, værktøj, kemiprodukter, lagersystemer, værkstedsudstyr, personlige værnemidler og andet sikkerhedsudstyr til erhvervskunder i auto-, el-, vvs, metal- og træ/bygbranchen samt det offentlige. Virksomheden har hovedkontor og centrallager i Kolding og beskæftiger godt 500 medarbejdere. I 2013 var omsætningen på kr. 675 mio. Würth Danmark A/S er en del af Würth-gruppen, som er repræsenteret i mere end 80 lande. På verdensplan beskæftiger Würth-gruppen mere end 65.000 medarbejdere.

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113
P nummer: 1002925398

Send til en kollega

0.031