23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny standard for C-slot sensor - Sæt I, drej og start produktion

SICKs nye robuste cylindersensor sætter via GMR teknologi, en ny standard for lang levetid og leverer samtidigt super nøjagtig detektering samt markedets nemmeste montering. GMR fjerner helt reedkontaktens problem med kort levetid.

GMR, Giant Magneto Resistance er en sensorteknologi, der er baseret på folie opbygget af magnetiske og ikke magnetiske lag. Når sensoren påvirkes af magneten i den pneumatiske cylinders stempel, skabes en elektriskforbindelse som sender signal til SICKs avancerede ASIC-chip. Resultatet er en reedsensor med ekstrem levetid og super nøjagtig grænseudgang.

Konventionelle sensorer svinger med op til +/-25 % i følsomhed hvilket betyder, at det i praksis er nødvendigt at efterjustere sensoren hver gang en sensor må udskiftes. Den nye MZC1/RZC1 er langt mere præcis med en +/-5 % nøjagtighed fra sensor til sensor. Det betyder at SICKs sensor blot placeres i samme position, hvorefter produktion kan genoptages.

GMR giver et sikkert signal som fuldstændigt fjerner reedkontaktens problemer med ”preel” - hvor sensoren producerer flere signaltoppe der efterfælgende snyder PLCen.
Chok og vibration, ingen problem
I konventionelle sensorer giver chok og vibrationer problemer da sensoren simpelthen rystes løs, og derved flytter tastepunktet sig, i værste fald ryger sensoren af. Ydermere er reedkontakten en fysisk kontakt hvor forskellige metallegeringer tiltrækkes forskelligt af den samme magnet. Dette resulterer i kort levetid, da den ene kontaktben er gået løs. Med GMR teknologi er der ingen mekanisk kontakt i sensoren.


Med den nye huskonstruktion vippes sensoren nemt ned i c-slotten. Her fastgøres den enkelt med en Allan (Umbraco) nøgle eller en almindelig skruetrækker.
Mange køber pneumatiske cylindre med originalt monteret sensorer uden at skele til kvaliteten. Mange producenter benytter brand-labellede SICK sensorer, men der hvor dette ikke tilfældet er MZC1/RZC1 et bedre alternativ.

Mere information
Vore teknikere sidder klar med råd og sparring på telefon: 45826400

SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Kontaktperson

EK
Esben Ketler
Marketingchef
+45 4594 2437 ketler@sick.dk

Send til en kollega

0.063