23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ESAB lancerer mobilt og rentabelt OXY-FUEL/ plasmaskæresystem

ESAB Cutting Systems lancerer CROSSBOW, et kompakt oxy-fuel-/plasma-CNC-skæresystem, som er både mobilt og rentabelt.

CROSSBOW er den første maskine i ESAB’s nye værdiskabende serie af CNC-skæremaskiner, som omfatter grundlæggende skæresystemer til rimelige priser. Maskinens størrelse og vægt gør den let at transportere til anvendelsesstedet. Automatiserede funktioner og en brugervenlig CNC-styring giver en kraftfuld, alsidig oxy-fuel- eller plasmaskæring i en værdiskabende pakke. CROSSBOW er ideel til fagskoler, små produktionsværksteder, vedligeholdelses- og reparationsværksteder eller til mobil anvendelse på store fabrikker eller byggepladser.

CROSSBOW er forsynet med en integreret CNC-styring, der betyder, at brugeren ikke skal integrere en controller i systemet. Den enkle menustyrede betjening er let at lære og anvende. Et bibliotek med 24 standard figurer minimerer programmerings- og konfigurationstiden. Dimensioner er lette at ændre for at oprette brugertilpassede emner uden egentlig programmering. Til brugertilpassede programmer anvender CNC-styringen grundlæggende M- og G-kodeprogrammering, ligesom off-line programmerede NC-filer kan overføres til maskinen via en standard-USB-forbindelse. Operatører kan nemt konfigurere et ”step-and-repeat” mønster eller indlæse en række forprogrammerede emner via USB-porten.

CNC-styringen indeholder også avancerede funktioner til at forenkle skæreprocesserne yderligere, herunder automatiske processekvenser, Arc Voltage Height Control, snitkompensation og automatisk pladekontrol. Fremføringshastigheden kan til enhver tid justeres, og programmeringsfunktionerne omfatter forprogrammerede sløjfer og automatisk retur til start.

CROSSBOW er forsynet med en motoriseret løftearm til at holde enten oxy-fuel- eller plasmabrændere. Arc Voltage Height Control-funktionen sikrer, at plasmabrænderen automatisk holder en konsistent skærehøjde. Maskinen er også forsynet med en ohmisk touch-føler for starthøjden, som finder pladeoverfladen og indstiller gennemslagshøjden under automatiseret plasmaskæring. Systemet registrerer også brænderkollisioner ved at aftaste pladen under skæreprocessen og lukker i givet fald plasmasystemet. Endvidere muliggør en magnetventil til skæreoxygen automatisk skæring, når der anvendes en oxy-fuel-brænder.

Maskinen er forberedt til integration af en ESAB PowerCut® 900-, PowerCut® 1300- eller ESP-101-plasmaskæringspakke, der fås som tilbehør. Ved hjælp af plasma kan CROSSBOW hurtigt skære sort stål og aluminium med en tykkelse på op til 20 mm (3/4”) eller rustfrit stål med en tykkelse på op til 15 mm (5/8”). ESAB’s enkle og pålidelige luftplasmasystemer starter uden højfrekvens og er forsynet med elektronisk styrede pilotlysbuekredsløb af hensyn til en høj driftssikkerhed.

CROSSBOW leverer en præcis og pålidelig ydelse. En præcisionsstyreskinne sikrer en stabil bevægelse af tværdrageren og fuld støtte af skærebrænderen. Lineære præcisionsskinner minimerer vibrationer under skærearbejdet for at sikre præcise snit over hele arbejdsfladen. En vippeafbryder til frakobling af drevet muliggør en hurtig og enkel manuel positionering.

ESAB Cutting Systems har i mere en 75 år tilbudt nøglefærdige løsninger til kunder verden over. ESAB Cutting Systems er systemleverandør af komplette løsninger og tilbyder CNC-skæremaskiner i forskellige størrelser og med mange forskellige skæreteknologier som eksempelvis plasma-, oxy-fuel-, laser- og vandstråleværktøjer. ESAB leverer også deres egen programmering og nesting-software samt CNC-styring.

ESAB Welding & Cutting Products er anerkendt som førende inden for svejse- og skæreindustrien. Fra velkendte svejse- og skæreprocesser til revolutionerende teknologier inden for mekanisk skæring og automatisering leverer ESAB med sine tilsatsmaterialer, udstyrs- og tilbehørsdele løsninger til kunder verden over. Besøg www.esab-cutting.com , eller ring til 1-888-372-2288 for at få yderligere information.

ESAB A/S
C.F. Tietgens Vej 7B
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10244714
P nummer: 1002888841

Send til en kollega

0.078