23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Beskyt folk og miljø - med produkter fra DENIOS

Det der for over 25 år siden, begyndte med simple opsamlingskar og farlig-gods containere, har gennemgået en rivende udvikling. DENIOS har hvert år produceret og udviklet nye produkter til beskyttelse af miljøet OG at nye standarder

Ansvar
Den der producerer bærer ansvaret for: kvaliteten af produkter og tjenesteydelser, for beskyttelsen af vores naturlige ressourcer.
Lovens formål er bl.a at begrænse samfundets ressourceanvendelse samt stille krav om brug af den bedste tilgængelige teknologi i virksomheder.

Varighed
Med produkter fra DENIOS beskytter du miljøet aktivt. Uanset om du forhindrer at vandforurenende medier siver ned i jorden, beskytter dine medarbejdere mod farlige medier eller ønsker at beskytte miljøet mod de ødelæggende konsekvenser af en katastrofal brand.

Enestående produktmangfoldighed
Drag nytte af vores unikke verdensomspændende spektrum af ydelser - fra det enkelte produkt til det næglefærdige projekt. Uanset hvilke krav du skal opfylde - er du i de rigtige hænder hos DENIOS

DENIOS er den markedsførende virksomhed
I mere end 25 år har DENIOS udviklet innovative løsninger til miljøbeskyttelse og arbejdssikekrhed. Med over 10.000 produkter og over 200.000 tilfredse kunder i industrien er DENIOS idag den markedsførende virksomhed i Europa.

International knowhow
Som DENIOS kunde kan du være sikker på at opfylde alle lovkrav og standarder. Vi rådgiver, planlægger og producerer i henhold til de lokale krav. Uanset i hvilket land du arbejder. For også på det internationale marked går miljøbeskyttelse og lovmæssige bestemmelser hånd i hånd. Voret MiljøGuide er det bedste eksempel på, at vi har styr på interaktion.

Få mere inspiration på vores hjemmeside
Kontakt os for yderligere information på telefon 76 24 40 80 eller send en mail til info@denios.dk

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig..!!

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Kontaktperson

RSF
René Skovgaard Frøslev
Direktør
+45 76244080 ref@denios.dk

Send til en kollega

0.109