23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BIM Universe 2015 i København og Aarhus - The Future of Making Things

BIM Universe er årets vigtigste begivenhed indenfor BIM med indlæg fra såvel kunder som Autodesk, NTI CADcenter og andre eksperter indenfor BIM. Mød også IT-fænomenet Preben Mejer.

Reserver allerede nu én af de to datoer; 4. maj i København eller 5. maj i Aarhus, hvor NTI CADcenter for 5. gang inviterer til BIM Universe.

Flere oplysninger og tilmelding

På utallige opfordringer vil årets BIM Universe blive afholdt som to én dagsarrangementer i København og Aarhus. Kvaliteten vil som altid være i top.

The Future of Making Things
Nye metoder for design, produktion og udførelse, samt mere engagerede forbrugere, vil bringe os til “The Future of Making Things”. Det handler om at finde nye måder at modellere,
dokumentere, håndtere og dele projekter. Det handler ikke kun om ”Build cloud connected products”, men også om at du bliver bedre i stand til at gøre de ting, du kan og gør.
Det handler om at blive lige så klog før et projekt, som man er efter et projekt, hvor man måske vil gøre ting anderledes. Det er det simulation handler om: at kunne simulere et byggeri via BIM-modellerne.

Hvor langt er vi fra The Future of Making Things?
Få et forspring - kom og hør en hæsblæsende gennemgang af en udvikling, som ingen andre endnu har fået øje på. Et eksklusivt kig på fremtiden – ved IT-spåmanden, den digitale
fremtidsforsker, iværksætter og innovatør Preben Mejer.

Flere oplysninger og tilmelding

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528
P nummer: 1009002266

Send til en kollega

0.047