23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kran salg og service

Hos Carl Stahl A/S sælger vi mere kraner, vi sælger også service.

Hos Carl Stahl A/S forhandles det anerkendte kranmærke Street. Street er en af verdens største producenter af traverskraner, personløftere og krankomponenter. Der tilbydes kranløsninger som passer til ethvert industrielt behov. Med deres næsten 70 års erfaring i branchen og fokus på produktudvikling, er man sikker på at få et innovativt kvalitetsprodukt, når der købes Street produkter.

Hos Carl Stahl A/S gør vi mere end blot at sælge kvalitets kraner. Vi tilbyder også kran service. På begge sider af Storebælt har vi service montører hvilket betyder, at vi kan servicere kraner rundt om i hele landet. For at sikre at kunderne ender med den rigtige løsning, vil vore dygtige konsulenter guide kunden igennem en række spørgsmål for at afdække kundens behov.

Som medlem af Kranbranchen har alle vore service montører den 3 årige-certificering der sikrer, at lovpligtige eftersyn lever op til den gældende lovgivning og regler. Endvidere gennemgår alle vore service montører løbende efteruddannelse. Vi tror på at driftssikkerhed og arbejdsmiljø er vigtig for din bundlinje. Vores servicemontører hjælper med at sikre begge dele gennem jævnlige serviceeftersyn og god vejledning og rådgivning.

Som kunde hos Carl Stahl A/S kan man altså være sikker på, at få både Teknik og Tryghed med i handlen.

Carl Stahl A/S
Vognmagervej 21
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15228431
P nummer: 1008915349

Send til en kollega

0.047