23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Discovery Evo – tager næste skridt

Fagerhults velkendte Discovery er blevet opdateret. Med en effektivitet på hele 115 lm/W og en effektivitet på op til 1700 lm åbnes nye muligheder for funktionel og omkostningseffektiv lyssætning.

Da Fagerhult i sin tid lancerede Discovery var ambitionen at tilbyde et helt enkelt koncept hvor ét armatur skulle kunne levere god og energieffektiv belysning.

”Vi oplevede at visse miljøer ikke blev prioriteret i belysningsplanlægningen. Rum som trappehus, korridorer, køkkener, bad og kældre fik ofte løsninger med dårligere lysfordeling og -ydelse, og som ikke havde samme udtryk som omgivelserne. Der var helt enkelt ikke det rigtige udbud. Som armaturproducent ville vi skabe et armatur der var let at placere i disse rum og desuden med høj energieffektivitet og et rigtigt godt lys”, fortæller Peter Björkman, produktchef på Fagerhult.


Discovery blev i sin tid designet af Fagerhults designer Wilma Daemen, som også stod bag successen Pleiad. I dag er der solgt flere millioner af armaturet. Men nu er tiden kommet for en opdatering.

”Da LED har helt andre forudsætninger end traditionelle lyskilder var nyudvikling det eneste rigtige. Vi har styrket alle fordele og tilført nye egenskaber. Discovery Evo er nu endnu mere alsidig, med de nye applikationer for krævende miljøer. Konceptet indeholder en grundmodel med IP44, en antiligatur variant med IK 10 samt et armatur til udendørs brug som kombinerer IK 10 med IP 65.”
Den nye Discovery Evo har en effektivitet der hører til den bedste i klassen med hele 115 lm/W. To lumenpakker, 1100 og 1700, samt to farvetemperaturer, 3000 K og 4000 K.

Et armatur der monteres i store mængder, ofte i lidt svært tilgængelige områder, kræver nem installation. En innovativ montageløsning med indbygningsring og en lyspakke med LED modul og skærm gør installationen smidig og sikker. Nok markedets hurtigste montering.

Fagerhult A/S
Herstedvang 14
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36687118
P nummer: 1003050131

Send til en kollega

0.049