23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kampagne på Limit måleværktøj

Så er det nu du skal slå til på Dorch & Danola's kampagne på Limit måleværktøj - Svensk kvalitets måleværktøj til Danmarks bedste priser!

I Limit tilbudsavisen finder du et stort udvalg af måleværktøj i en god kvalitet til billige priser. Limit kampagnen er indledt i forlængelse af den netop udsendte tilbudsavis - Limit magasin 2015. Limit har et bredt sortiment inden for måleværktøj til flere brancher. Limit er for eksembel det eneste mærke på markedet, der leverer kvalitets produkter inden for alle segmenter af måleteknologi.

Næsten uanset hvad du har brug for af måleudstyr, finder du det hos Dorch & Danola. Limit's sortiment er stærkt, gennemprøvet og dækker både traditionelle opgaver og totale, integrerede løsninger – og vi bistår også med professionel sparring og vejledning. Limit måleværktøj er svensk kvalitet og har leveret måleværktøj til industrien i mere end 90 år. Så lad dig inspirere i forbindelse med dine målebehov og lad Dorch & Danola forenkle din hverdag med Limit måleværktøj!

Se Dorch & Danola's kampagne på Limit måleværktøj her.
Bemærk - Alle priser er incl. moms i Limit tilbudsavisen


På dorchdanola-netbutik.dk finder du et stort udvalg af måleværktøj og måleinstrumenter til industrielt brug og meget tilbehør som gør arbejdet nemmere. Se vores udvalg online på dorchdanola.dk.
Hos Dorch & Danola handler de professionelle håndværkere, virksomheder og private gør-det-selv folk hver dag! På webshoppen dorchdanola.dk finder du mere end 15.000 varer til rigtige gode priser og hurtig levering lige til døren eller en pakkeshop.

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84512028
P nummer: 1002696771

Kontaktperson

GS
Gorm Sandberg
Marketing, Kommunikation & E-commerce ansvarlig
+45 66155040 gp@dorchdanola.dk

Send til en kollega

0.047