23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Prysmian nr. 1 på Interger Research rangliste

Prysmian Group bekræftet som førende kabel- og ledningsproducent globalt

For andet år i træk, har Prysmian Group opnået top placering på Integer Research’s ”Top 100 Global Wire & Cable Producers Ranking for 2015”. Øget salg af undersøiske og fiberoptiske kabler i 2014 har hjulpet virksomheden med at bevarer top placeringen foran den globale rival Nexans, selvom afstanden mellem disse to nøglespillere er indsnævret mærkbart.

De 100 største producenter af isolerede kabler og ledninger genererede i 2014 en omsætning på US $ 110 milliarder, svarende til 51% af det globale marked.

Nexans opnåede en anden placering efterfulgt af General Cable, selvom sidstnævnte er tæt på at blive overhalet af Sumitomo Electric fra Japan, grundet overvejelser om at frasælge deres oversøiske operationer. Southwire fra USA fortsætter med at stige op af ranglisten, godt hjulpet af høj efterspørgsel efter kabel lokalt samt en række opkøb i de seneste år.

Rækkefølgen af de 100 største kabel- og ledningsproducenter globalt inkluderer virksomheder med hovedsæde i Mellemøsten og Nordafrika, såsom Riyadh Cable Group, El Sewedy Electric, Al Fanar, Bahra Cables, Elloumi Group og Coficab - og bekræfter en stigning i omsætningen for denne del af kloden.

For første gang i syv år, er de førende kinesiske kabel- og ledningsproducenter ikke steget op af ranglisten i forhold til deres globale konkurrenter. Faktisk er den førende kinesiske kabelproducent Far East Smarter Energy (tidligere Far East Cable) gået en placering ned til en 14 plads sammenlignet med sidste år. Samlet set er der 39 kinesiske kabel- og ledningsproducenter i top 100 ranglisten, og deres fælles omsætning (US $ 24,7 milliarder) steg med mindre end 1% i 2014, hvilket afspejler den aftagende vækstrate for den kinesiske økonomi. Derimod har der været en fortsat bedring i USA og Mexico, med nye investeringer i kabelfabrikker samt øget fusioner og virksomhedsovertagelser indenfor automobilledninger samt fiberoptiske kabler og komponenter. ¨

Læs mere herom

Integer Research er en uafhængig leverandør af specialiserede markedsundersøgelser og analyser, konferencer og arrangementer samt skræddersyede konsulentydelser på tværs af tre centrale industrier: Miljø & Emission, Gødning & Kemikalier, Kabler & Ledninger. Denne forskning fungerer som et barometer for konkurrencen på tværs af industrien - og bidrager med en uafhængig og verificeret rangliste af de 100 største producenter globalt, baseret på indtægter fra isolerede produkter i 2014.

Prysmian Denmark
Roskildevej 22
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27917887
P nummer: 1020861459

Kontaktperson

EKJ
Eva Kjær Jones
Marketing Manager
+45 29924106 eva.jones@prysmiangroup.com

Send til en kollega

0.047