23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Harmonisk og flot tagbeklædning kommer til at producere strøm

På årets Building Green messe præsenterer solcelle-virksomheden Gaia Solar og tag- og facadeproducenten Steni en strømproducerende, helstøbt tagløsning. Gaia Solar har udviklet solcellepaneler, der passer til dimensionerne på Stenis tagplader.

Gaia Solar har videreudviklet deres eget produkt, solcellepaneler, for at skabe en arkitektonisk sammenhæng med Stenis tagplader, Steni Protego. De to produkter giver helt nye muligheder for at lave bæredygtigt byggeri, hvor taget fremstår med et harmonisk udtryk, selvom det består af forskellige produkter med hver deres funktion.

”Vi er nu klar til at montere de første anlæg, hvor solcellepaneler og tagplader lægges sammen. Samspillet mellem de to produkter er optimeret, så man som kunde ikke mærker, at der er tale om produkter fra forskellige virksomheder. Solcellerne monteres i samme arbejdsgang som tagpladerne, og man sparer derfor både montagetid og udstyr,” fortæller arkitekt Bjørn Gubbe fra Gaia Solar.

Besøgende på Building Green messen kan ved selvsyn se en mock up af et tag, hvor Steni Protego anvendes sammen med solcellepaneler fra Gaia Solar. Det findes på stand 102. Præsentationen af denne mock up markeres den 28. oktober kl. 11 på standen.

”Tidspunktet for at anvende solcellepaneler med Steni Protego er det helt rigtige. Solcelleteknologi har været i hastig udvikling de seneste år og tilbyder i dag professionelle aktører et bæredygtigt alternativ til traditionel el i form af prismæssigt konkurrencedygtige løsninger med en meget høj æstetisk værdi,” siger Peter Terman Petersen, CEO i Gaia Solar.

”Gaia Solar er nytænkende og har tilpasset solcellepanelerne, så de udseendemæssigt ligner Stenis tagpladeprodukter. Det er vi meget glade for, da det giver bygherre og arkitekter helt nye muligheder for at få en helstøbt og bæredygtig tagløsning, hvor Steni leverer tagpladerne, og Gaia Solar leverer solcellerne. De bedste byggematerialer, med hver deres funktion, kan nu anvendes sammen på en flot måde,” siger Claus Bøgeskov, direktør i Steni Danmark A/S, og fortsætter:

”Vores grundlag for at samarbejde er, at både Steni og Gaia Solar er orienteret mod at producere byggematerialer på en grønnere og mere æstetisk måde.”

Idéen om solcellepaneler, der er tilpasset og ligner Stenis tagplader, blev præsenteret for første gang på Building Green messen 2014. Siden har Gaia Solar videreudviklet solcellepanelerne med fokus på den arkitektoniske sammenhæng mellem tagpladerne.

Stenis produkter kan du se på Stand 56B. Gaia Solar findes på stand 102.

Steni Danmark A/S
Bækkeskovvej 5
2665 Vallensbæk
Vallensbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78508019
P nummer: 1002553042

Send til en kollega

0.033