23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få en af de sidste pladser på den danske fællesstand på Industrial Supply messen i Hannover

Der er kun få pladser tilbage på den største danske fællesstand nogensinde på maskin- og underleverandørmessen Industrial Supply i Hannover i Tyskland den 25.-29- april. Pladserne fordeles efter først-til-mølle princippet.

Eksportrådet i Tyskland, Center for Underleverandører og Industrisamarbejdet, som er en del af Dansk Industri, inviterer danske virksomheder til at deltage i en dansk fællesstand på industrimessen Industrial Supply i Hannover i Tyskland.

Messen, som finder sted den 25.-29. april, er verdens førende maskin- og underleverandørmesse med omkring 200.000 besøgende og cirka 5000 udstillere fra 70 nationer. I 2016 er forventningerne ekstra høje, da selveste USA's præsident, Barack Obama, og Tysklands kansler, Angela Merkel, åbner messen.

Den danske fællesstand er cirka 450m2 stor og har en central placering, der vil tiltrække opmærksomhed og mange besøgende. Fællesstanden bliver markedsført og eksponeret i både danske og tyske medier. Danske virksomheder, der deltager i fællesstanden, har mulighed for at få kontakt til nye kunder i hele verden på tværs af brancher, som kan skabe grobund for ny eksport. Samtidig giver messen indsigt i den nyeste fagviden om maskiner og underleverancer, og deltagerne kan udveksle erfaringer. Medarbejdere fra Eksportrådet i Tyskland er til stede under hele messen, og kan for eksempel hjælpe med oversættelse, hvis det er nødvendigt.


Hvis du vil vide mere, så kontakt:
Det danske handelskontor i Hamborg
Jan Larsen
Tlf.: +49 40414 00529
E-mail: janlar@um.dk

Udenrigsministeriet - The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43271911
P nummer: 1003388448

Send til en kollega

0.062