23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dansk robotindustri styrkes i nyt partnerskab

Nyt robotpartnerskab på tværs af Europa står nu klar til at hjælpe danske robot- og produktionsvirksomheder med viden, netværk og finansiering.

Fire europæiske vidensinstitutter - med GTS-instituttet Teknologisk Institut i spidsen - er gået sammen om at tilbyde højt kvalificeret konsulentbistand til virksomheder, som ønsker enten at udnytte robotteknologi i deres produktion eller udvikle ny robotteknologi til markedet. Uden omkostninger for virksomhederne. Initiativet er har de kaldt ROBOTT-NET.

Dansk robotindustri skal gavne af europæisk viden

- Initiativet skal kombinere de europæiske kompetencer inden for robotteknologi, så danske virksomheder også kan få gavn af vores tyske, spanske og britiske robotkollegers viden og erfaring, siger centerchef og projektkoordinator Kurt Nielsen fra Teknologisk Instituts Center for Robotteknologi.

Han henviser til undersøgelser, som dokumenterer, at virksomheder, der investerer tid i udvikling og internationalt samarbejde, har et større overskud end andre virksomheder.

ROBOTT-NET, som er finansieret af EU, og der er store forventninger til det nye initiativ, der skal styrke robotteknologiudviklingen og konkurrenceevnen for den europæiske fremstillingsindustri.

Læs mere

GTS-foreningen
Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84807915
P nummer: 1002704477

Send til en kollega

0.063