23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gennemtestede Watts gulvvarmeprodukter fra Saniståls lager

I løbet af maj måned ankommer et nyt og komplet sortiment af gulvvarmestyringer og manifolde i Saniståls lager i Billund.

Manifolde med helt op til 12 kredse og et digitalt styringssystem, der går for at være meget brugervenligt, er en del af det nyankomne, komplette sortiment af produkter til VVS’eren, der arbejder i gulvvarmeløsninger. Det verdensomspændende firma Watts Water Technologies står bag de fuldt køreklare produkter, og de har mange års erfaring og viden at dele ud af.

”Med Watts gulvvarme, som er europæisk produceret, giver vi vores professionelle kunder en mulighed for at arbejde med et gennemtestet system, som samtidig er simpelt og overskueligt at installere. Sortimentet spænder bredt, fra det helt simple standardsystem til at omfatte et system, som kan styres centralt fra en LCD skærm eller eksempelvis via sin smartphone. Der findes flere muligheder, og fællesnævneren er, at opsætningen er nem og overskuelig i dem alle,” forklarer Søren Skovbo, der er produktchef ved Sanistål.

Kun til professionelle
Watts gulvvarme med WiFi løsningen vil kun være at finde til salg via en professionel grossist, som Sanistål, der handler med professionelle installatører.

”Når installatøren først har valgt Watts, så er han samtidig sikker på, at han ikke møder en hr. og fru Jensen, som har fundet det samme produkt hos eksempelvis Billig VVS, og forholder installatøren til et prisniveau, som ikke giver installatøren plads til en fornuftig indtjening,” forsikrer Søren Skovbo.

Til de mere avancerede gulvvarmeløsninger hører styringsmodulet, Watts Vision, som er en central betjeningsenhed med touchscreen. Enheden udmærker sig ved:
> at være kompatibel med Watts Vision-system
> at være et skalerbart system, som er nemt at opdatere med et voksende produktudbud
> at fungere som energimåler til elektriske enheder
> at kunne betjene el-gulvvarme, el-radiatorer, varme og vand
> at have lokal og fjernadgang via internettet eller smartphone
> at have automatisk synkronisering med tilsluttede enheder

Watts Water Technologies, inc.

> designer og fremstiller ventiler og relaterede produkter, der skal øge komforten, energibesparelsen og sikkerheden for personer og sikre kvaliteten, bevarelsen og kontrollen af vand, der anvendes erhvervsmæssigt, industrielt, privat og offentligt.

Læs mere her>>

Ahlsell Danmark
Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42997811
P nummer: 1003072200

Send til en kollega

0.047