23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Service, teknik og tryghed hos Carl Stahl A/S

Tid er penge hos mange og det er derfor vigtigt at dit løftegrej fungerer. Her kan du læse lidt om fordelene ved en serviceaftale hos Carl Stahl A/S.

CARL STAHL A/S er en af de førende leverandører af løftegrej til industri, bygge og anlæg, vindenergi, marine, logistik & transport m.m. Som specialister i løftegrej er vi klar til at rådgive dig i valget af det rigtige udstyr til komplicerede løft, og vi udfører gerne alle de tekniske beregninger, så du får den optimale løsning.

Vi ved, at tid er penge og det er derfor vigtigt, at dit løftegrej fungerer. Hos os er dit grej i sikre hænder. Alle vore servicemontører er veluddannede og certificeret gennem Kranbranchen og modtager løbende efteruddannelse for at være fuldt opdateret indenfor de nyeste regler og lovgivninger. For at kunne få gang i din produktion igen hurtigst muligt, tilbyder vi derfor hurtigt assistance, diagnose og fejlretning, så du kan komme hurtigt videre.

Vi har værkstedsfaciliteter 3 steder i Danmark og en stor flåde af mobile servicemontører. Dette betyder, at vi kan hjælpe dig, uanset hvor i Danmark du befinder dig. Du kan komme til os, men vi kan også komme til dig.

Hos os får du derfor både leveret den rigtige tekniske løsning og trygheden ved professionel rådgivning og installation. Det kalder vi ’Teknik og Tryghed’.

Læs mere omkring vores produkter og serviceaftale på vores hjemmeside www.carlstahl.dk eller kontakt os på +45 76 24 02 34 eller info@carlstahl.dk, hvor en af vores medarbejdere vil være behjælpelig.

 

Carl Stahl A/S
Vognmagervej 21
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15228431
P nummer: 1008915349

Send til en kollega

0.093