23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Layher - Nemmere end du tror: Let og præcist stillads til krævende restaureringsopgave

Stilladsbyggerne valgte at anvende Layhers fleksible Allround modul Stillads til at etablere den krævede vertikale adgang.

En omfattende restaurering af taget og den sydlige facade på den franske kirke ”Le Prieuré Saint-Pierre” er sat i gang. Kirkens facade er kendetegnet ved et stærkt varieret strukturforløb - og derfor har stilladsbyggerne valgt at anvende Layhers fleksible Allround modul Stillads til at etablere den krævede vertikale adgang. Ved hjælp af de forskellige standardlængder i Allround-Stilladset har de bygget et stillads, der følger bygningens konturer ganske nøje. Dermed har de skabt optimale adgangsforhold for restaureringsarbejdet.

Samtidig har man etableret den nødvendige vejr- og klimabeskyttelse. Dette er sket ved at udvide Allround Stilladset med Layhers tilhørende overdækning - Kedertag XL. Dette er det helt rigtige valg til projektet: Keder XL består af aluminiumsdragere og andre letvægtskomponenter i aluminium samt integrerede Keder-kip-sektioner, hvilket gør samlearbejdet både effektivt, hurtigt og økonomisk fordelagtigt. Også når der - som i dette tilfælde - ikke er en tilgængelig kran på byggepladsen. Den mobile udgave af Kedertag XL kan nemlig monteres manuelt over et gavlstillads.

4 klare fordele ved Layher Kedertag XL

Sikring af byggeplads
Med et spænd på op til 40 meter yder Layher Kedertag XL vejr og klimabeskyttelse ved etageudvidelser og reparationer af tagkonstruktioner og -flader, nybyggeri og renoveringer af veje og broer. Overdækningen giver optimale arbejdsbetingelser, så byggeriet kan afsluttes planmæssigt.

God montage-økonomi
Letvægtskomponenter, integrerede Keder-sektioner og enkel klik-på forbindelsesteknik sikrer både hurtig opsætning og nedtagning – en fordel også når der opstår behov med kort varsel. Det er muligt at præ-montere på jorden og derefter løfte sektionerne på plads. Hvor der ikke er adgang til kran, er det med de mobile varianter muligt at begynde monteringen med gavlstilladserne.

Fleksibel anvendelse
Tre forskellige typer afstivere gør det muligt at finde den mest rentable løsning, der passer bedst til det aktuelle behov og spænd. Saddeltag, pulttag eller kurver, f.eks. vejsving, kan ligeledes overdækkes uden problemer.

Integrerede systemer
Layher Kedertag XL kan kombineres med SpeedyScaf og Allround Stillads – igen en gennemtænkt integreret Layher-løsning.

For yderligere informationer om Layher ApS - Stilladser, Tribuner og Stiger, kontakt venligst:

Jesper T. Nyborg, Landeansvarlig Danmark
Telefon: +45 2618 4554
E-Mail: jesper.nyborg@layher.com

Læs mere på hjemmesiden http://www.layher.dk

Layher Stillads ApS
Vejleåvej 50
2635 Ishøj
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37329746
P nummer: 1021011920

Send til en kollega

0.047