23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tæt og komplet

Moderne byggeri stiller store krav til tæthed samt effektiv beskyttelse mod fugt, og Isola har i dag et komplet koncept, Hvor virksomhedens sortiment beskytter bygning fra taget til fundamentet.

Isola har for nylig lanceret deres Isola Tape- og Klæbesystem, der er udviklet til at give tætte og varige løsninger i bygninger. Herved har man i dag et komplet produktprogram, som gør det enkelt og sikkert at bygge fugtsikre, tætte og energieffektive konstruktioner. Markedschef Michael Lindberg udtaler i den forbindelse.

- Vi har udviklet ét sammenhængende koncept, som beskytter hele bygningen. Med vores program har vi færdige løsningsmodeller til hele huset, og på den baggrund har vi fået flere typehuskunder, som er glade for Isolas kvalitet og egenskaber. Vi har løbende udviklet nye koncepter og produkter, og det skaber også værdi for forhandlere og eksempelvis tømrermestre, som kan gøre deres portefølje bredere og tage nye typer af opgaver.

Komplet beskyttelse mod vind, regn, radon og fugt fra undergrunden.
Isolas produktsortiment anvendes til tag, vægge og gulve og fundament, hvor man er sikret høj kvalitet hele vejen rundt. Eksempelvis er der totalgaranti på alle Isolas Tyvek undertagsproduktet, ligesom Isola Vindspærre med UV-beskyttelse giver en lang levetid. Isola har længe været langt fremme i forhold til at radionsikre bygninger, og senest har man bidraget til at udforme ny SBi anvisning.

Vores kunder skal have fordele ved at bruge os.
Det vigtigste for Isolaer, at man som håndværker får en værdi ved at bruge virksomhedens koncept.

- Vi får ros for vores produkter, og vores kunder vender tilbage igen og igen. Og det gør de, fordi vores produkter er i gode kvalitet og nemme at arbejde med, fortæller Michael Lindberg, som fremhæver virksomhedens arbejde med at rådgive og servicere den enkelte håndværker:

- Alle og enhver kan sælge produkter. Service, rådgivning og uddannelse er vores grundsten. Håndværkerne må aldrig stå alene med eventuelle problemer, og vi vil samtidig være sikre på, at vores produkter bliver anvendt korrekt, ligesom kunderne dermed får succes med vores produkter.

Isola
Vesterballevej 5
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31677963
P nummer: 1014770778

Kontaktperson

Michael Lindberg
Markedschef
+45 40366218 m.lindberg@isola-platon.dk

Send til en kollega

0.046