23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Symetri afholder gå-hjem-møde om simulering i byggeriet hos IDA d. 23. november 2016

Kom og bliv klogere på CFD sammen med vores simuleringsekspert Wasim Younis. Mødet bliver afholdt på engelsk.

Allerede på et meget tidligt tidspunkt i designprocessen og i forbindelse med opførelsen eller renoveringen af en bygning kan man sikre sig, at klimaet vil være godt og luftkvaliteten tilstrækkelig. Med et brugervenligt CFD-program med stor kapacitet kan man nemt sammenligne forskellige designforslag og tage højde for omkostninger, energiforbrug, komfort m.m.

Når man ligeledes designer bygninger og systemer, hvor der stilles store krav til renlighed, f.eks. operationsstuer og lokaler til fremstilling af lægemidler eller elektronik, er det et krav, at luftstrømmen kan kontrolleres nøje.

Et ventilationssystem, der er designet omhyggeligt med CFD, kan f.eks. sikre, at der ikke opstår luftforurening pga. snavs, bakterier og andre urenheder i luften.

Ved hjælp af simuleringer kan man genskabe virkeligheden i et virtuelt miljø og f.eks. udvikle en digital prototype, hvor man kan anvende sensorer med tilbagevirkende kraft og visualisere det hele på en måde, som alle kan forstå. Formålet er på en nem måde at vise, sælge og visualisere, hvad der sker i virkeligheden, længe før produktionen sættes i gang, og de færdige produkter er klar.

På dette gå-hjem-møde bliver du introduceret til Computational Fluid Dynamics (CFD) simuleringssoftware fra Autodesk og får vist eksempler som operationsstuer som kræver en høj bakterie kontrol, styring af rumtemperatur, ekstra vindflow rundt i bygninger og deres indflydelse på mennesker og konstruktioner inde i bygninger, røgsimulering fra brand og meget andet som kan blive virtuelt simuleret, før du bygger det.

Dagens Agenda
16:45 Kaffe / Te
17:00 Velkommen ved Keld Olsen, IDA
17:10 Simulering i bygningsprojekter ved Daniel Davies/Henrik Munk Madsen, Symetri
17:30 Simulering – produktpræsentation Wasim Younis, Symetri
18:30 Sandwich og drinks
19:00 Simulering – kundesager ved Wasim Younis, Symetri
19:45 Spørgerunde
20:00 One-to-one & Networking
20:30 Afslutning

Meld dig til her

Det er gratis at deltage, men IDA har et no-show fee på 200 kr., hvis du ikke melder fra senest 3 dage før, eventen bliver afholdt.

Symetri A/S
Robert Jacobsens Vej 70. 1.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13737436
P nummer: 1000616432

Send til en kollega

0.047