23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Når hjemlighed når nye højder - ny video af Albertslund Plejecenter og Sundhedshus

Tag et kig inden for på Albertslunds nye flotte plejecenter og sundhedshus, hvor JJW Arkitekter bl.a. har stået for programmering, brugerinddragelse, og det samlede indretningsprojekt - herunder af caféen. Hør arkitekten fortælle om projektet.

Hjemlighed har været kodeordet i indretningen af det nye plejehjems fællesområder. Der er ifølge Janne Raahauge Dyhr, rumdesigner hos JJW Arkitekter, lagt vægt på at skabe trygge og hjemlige opholdssteder hvor farver, møbler og kunst danner en fin ramme om beboernes og ansattes liv.

På samme måde er venteområderne i sundhedshuset, som ligger i forlængelse af caféen med ankomstatriet som kobling mellem funktionerne, forsøgt indrettet som smukke og anderledes steder.

Café Albertine fungerer allerede som et centralt mødested for alle – på tværs af aldre og interesser. Bag disken står unge fra Grennessminde, der arbejder for at skabe dynamik og nye arbejdspladser for unge med særlige behov. Samtidig har de et stort fokus på, at sund livsstil er med til at øge livskvaliteten. Caféen bliver drevet både som en almindelig forretning og som social-økonomisk virksomhed, der blandt andet skaber arbejdsmuligheder til udsatte unge.

I Nohrcons nye video ude til højre, kan du høre Janne Raahauge Dyhr give et fint indblik i projektet ude i de hjemlige rammer. Du finder flere Nohrcon-videoer om spændende sundhedsbyggeri her.

Vil du gerne se flere nye spændende plejeboligprojekter, så kan du tage med på Nohrcons plejeboligstudietur til Stockholm d. 31. maj:

Studietur till nya och ombyggda äldreboenden i Stockholm 2017

Sæt også allerede nu kryds i kalenderen til vores årlige danske plejeboligkonference d. 7.-8. november:

Byggeri af fremtidens plejebolig 2017

Se alle Nohrcons øvrige arrangementer inden for Byggeri, Udbud, og Personlig udvikling:

www.nohr-con.com

 

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.047